Leer meer over de zwermende zombies in de nieuwe Dev Diary

Saber Interactive en Focus Home Interactive hebben zojuist een officiële developer diary video uitgebracht voor World War Z, de langverwachte co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster-actiefilm van Paramount Pictures. Deze video geeft een kijkje achter de schermen en onderzoekt hoe de iconische beelden van zombies, die massaal over alles op hun pad zwermen, het team inspireerde om deze angst te vangen in een spannende actie-ervaring. We hebben deze inspiratie gepakt en compleet nieuwe personages en verhaallijnen gecreëerd, die trouw zijn aan het universum en iets bouwen dat herkenbaar is met een geheel nieuwe twist.

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen. Overleef de doden in intense co-op campagne-missies over de hele wereld en vecht tegen zowel zombies als tegen echte menselijke tegenstanders in een competitieve team-based multiplayer voor spelers tegen spelers versus zombies (PvPvZ).


 
World War Z zal naar verwachting op 16 april 2019 op PlayStation®4 en Xbox One worden uitgebracht.

World War Z is beschikbaar als pre-order bij deelnemende winkels op alle platforms. Ga naar de website voor volledige pre-ordergegevens. Alle retail versies van World War Z worden geleverd met het Lobo Weapon-pack, inclusief drie gouden wapen skins en de Lobo-schop met dubbele bladen, zonder extra kosten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights