LEGO® Jurassic World beschikbaar voor Mobile toestellen

Eindelijk is LEGO Jurassic World ook verkrijgbaar voor mobile toestellen.

Gebruikers van IOS & Android kunnen nu ook de avonturen van de Jurassic wereld meemaken in een eigenwijs LEGO manier.

Voor het eerst in een LEGO videogame kunnen spelers Apple’s 3D Touch controls gebruiken om de belevenis op de iPhone 6S te verbeteren. Beeldmateriaal en de nieuwe trailer zijn hier te downloaden!

De avonturengame boordevol actie brengt de spanning van alle vier Jurassic films voor het eerst samen in één mobiele game.

  1. Jurassic Park,
  2. The Lost World: Jurassic Park,
  3. Jurassic Park III
  4. en de recente blockbuster Jurassic World.

acc020da-8951-44b1-8ff4-236fc8f3ff16De videogame bevat de herkenbare LEGO humor van TT Games en biedt een spannend avontuur met onvergetelijke scènes en actie uit de film.

Spelers beleven de meest memorabele momenten uit de franchise en kunnen op onderzoek gaan in het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna.

In LEGO Jurassic World kruipen spelers in de huid van interessante Jurassic filmpersonages, zoals Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Dr. Wu (BD Wong).

Spelers doorlopen 20 story levels in hun missie om het kostbare amber met dinosaurus DNA te verzamelen.

45e9d4ef-b229-4b13-8e56-db686b0a581fSpelers gebruiken het DNA om aan hun dinocollectie te bouwen en kunnen onderdelen combineren om nieuwe soorten te creëren.

Spelers kunnen met de Dino Customizer kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden combineren of zelf in de gigantische voetstappen van de LEGO dinosaurussen treden en als deze beesten spelen.

LEGO Jurassic World nu verkrijgbaar voor € 4,99 in de App Store voor IOS en voor € 5,32 in Google Play voor Android apparaten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights