LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey gelanceerd!

Wie het niet meer kan houden zal vast nu al naar de winkel gaan want Warner Bros. Interactive Entertainment heeft ons laten weten dat voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita de game  nu beschikbaar is in de winkel van

LEGO LEGENDS OF CHIMA: LAVAL’S JOURNEY

Degene met een Nintendo DS zullen nog even ongeduldig moeten watertanden want voor hen zal dit pas beschikbaar zijn in de herfst en dit ook voor de internationale Engelstalige free-to-play online wereld LEGO Legends of Chima Online.

Legends of Chima wordt geregeerd door 8 dierenstammen, waar het klassieke verhaal over goed en slecht, vriendschap en familie wordt verteld.

“Kinderen hebben een geweldige tijd met nieuwe avonturen, het beleven van een fantasie; vol met reizen naar boeiende werelden en het ontdekken van nieuwe dingen. In LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey kunnen kinderen een geheel nieuwe en boeiende virtuele speelplaats ontdekken, bouwen en puzzelen terwijl ze spelen als hun favoriete Legends of Chima karakters.”

aldus Tom Stone, Marketing Director, TT Games Publishing

Spelers vertrekken hier op een wonderbaarlijk avontuur met Laval, de moedige strijder en koppige prins van de Leeuwenstam, de vastbesloten is om te vechten voor gerechtigheid.

Hij vecht tegen de tijd om het geheim van het legendarische drievoudige CHI pantser te ontrafelen en dit voordat zijn aartsrivaal Cragger, de Crocodile King, de kracht van het pantser kan gebruiken om de balans van Chima te verstoren.

 Al springend, slingerend, vliegend en vechtend ga je doorheen 15 levels vol intense actie en gameplay. Terwijl je dit allemaal doet krijg je ook de mogelijkheid om het vaste land van Chima te verkennen en kan men

  • 60+ karakters vrijspelen
  • Verschillende soorten gereedschap verzamelen
  • Geheime onderdelen gebruiken
  • Delen van de game bereiken om toegang te krijgen tot verborgen verzamelobjecten

Tijdens het spelen verdient men punten die bij de Chima Kluis ingewisseld kunnen worden. De kluis bevat een exclusief beloningssysteem en is beschikbaar via deze link. De objecten die je uit de kluis haalt, kan je later ook in de online wereld gaan gebruiken!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights