LOST PLANET 3 komt in Augustus

Ontwikkeld door CapCom en gedistribueerd door Global Distributie krijgen we de kans om kennis te maken met Jim Peyton, een Utility Rig Piloot die de aarde verlaat voor een gevaarlijk maar lucratief contrat op planeet E.D.N. III.

Hij wordt hier onderdeel van een select groepje pioneers op de Coronis basis dat het onontgonnen terrein nameet en monsters verzamelt van de natuurlijke energiebron van de planeet genaamd Thermal Energy. NEVEC (Neo-Venus Construction gelooft dat Thermal Energy de energiecrisis zal redden.

Lost Planet 3 is een mix van First person mode, waarin het voertuig van Jim hem beschermt tegen het steeds veranderende klimaat, & Third person modes, waar hij tegen vijanden vecht in verschillende actie-elementen.

Zijn voertuig doet ook dienst als ‘wapen’ om zijn vijanden de Akrid te verslaan en tijdens het vorderen in het verhaal moet hij ook heel goed opletten en ervoor zorgen dat hij alles wat op zijn pad komt zo goed mogelijk ontwijkt.

Lost planet a

Belangrijkste kenmerken van de game zijn:

  • Utility rigBescherm jezelf tegen de vijandige Akrid en de onvoorspelbare ijsstormen op E.D.N. III met je voertuig. Maak gebruik van verschillende tools, waarmee je je vijanden kunt grijpen en wezens van elke grootte kunt vernietigen.
  • Gameplay VarietyGa de extreme omstandigheden te lijf te voet in de third person mode of in je voertuig d.m.v. first person modes.
  • Stormachtig weerDe steeds veranderende weersystemen van EDN III hebben invloed op de manier waarop je moet spelen om een indrukwekkende omgeving te creëren, waaraan je tegenspelers zich steeds opnieuw moeten aanpassen.
  • Intense bioscoopervaring Ontwikkeld met de Unreal Engine 3, presenteert Lost Planet 3 een visueel prachtige en unieke omgeving die je manier van spelen beïnvloedt.
  • Killer vijanden De Akrid zijn terug, groter en bozer dan ooit tevoren. De nieuwe Carrier Akrid is in staat om zijn vijanden van dichtbij te spietsen met zijn krachtige voorpoten. De enige manier om dit beest te verslaan is met behulp van Jim’s wapens of zijn voertuig proberen te ontdekken wat zijn zwakke plek is.
  • Onthul de verborgen waarheden van E.D.N. III De onbekende wereld kent veel geheimen. Wat wil E.D.N. III verbergen? Alles zal worden onthuld in Lost Planet 3.

 lost planet

Beschikbaar vanaf 30 AUGUSTUS 2013

Consumentenadviesprijs PS3, Xbox 360: €59,99
Consumentenadviesprijs Windows
PC: €39,99

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights