Man of Steel voor iOS

Een game voor allen wie graag de superheld uithangt waar ook ter wereld is uitgebracht door Warner Bros. Interactive Entertainment voor de iPhone, iPad & iPod Touch met

 

 

MAN OF STEEL

Een geweldige 3D vechtgame die zijn inspiratie gehaald heeft uit de film “Man of Steel” uitgebracht door Warner Bros. Pictures & Legendary Pictures en ontwikkeld door Phospor Games Studio.

Gevechten kunnen doorgaan zowel op de grond als in de lucht tegen General Zod & zijn binnenvallende Kryptonische manschappen in dit geweldig en razendsnelle mobiel avontuur.

2 verschillende spelmodi wordt hier aangeboden aan de spelers met op maat gemaakte filmische scènes in consolekwaliteit.

Ook kunnen spelers de verhaallijn spelen die jouw naar Smallville brengt naar de boerderij van de familie Kent en andere omgevingen om de strijd te beginnen en zo de aarde te redden.

Scores kunnen gedeeld worden met vrienden om zo aan te tonen wie de beste van allen is.  Daarnaast kunnen vaardigheden geupgrade worden, nieuwe kostuums vrijgespeeld worden door gevechten te winnen en ervaringspunten verdienen tijdens het spelen.

“Met de Man of Steel game kunnen Superman fans hun filmbeleving voortzetten en onderweg met hun favoriete karakters uit de ‘Man of Steel’ film spelen. Phosphor Games heeft een verslavende brawler gemaakt die spelers de kracht laat voelen van een Superheld te zijn.”

aldus Greg Ballard, Senior Vice President, Mobile, Social en Emerging Platforms, Warner Bros. Interactive Entertainment.

De Man of Steel app is verkrijgbaar in de App Store voor € 2,69 voor iPhone en iPod Touch. Een HD versie is beschikbaar voor iPad voor € 4,49.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights