mmortals Fenyx Rising onthult epische animatietrailer

Ontdek meer over de mythe van Fenyx in deze eerste animatietrailer van Immortals Fenyx Rising, geregisseerd door CLM BBDO. I

n deze trailer vecht Fenyx tegen epische wezens, waaronder de Minotaurus, de Cycloop en de Griffioen, terwijl ‘How You Like Me Now’ van The Heavy op de achtergrond speelt.

Immortals Fenyx Rising is een nieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek.

Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op.

De game biedt een enerverende ervaring voor iedereen, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa.

Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden.

Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros.

De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.

Immortals Fenyx Rising is vanaf 3 december 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Spelers die Immortals Fenyx Rising op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5.

Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights