MSI introduceert haar nieuwe desktop systeem Hetis H61 Ultra

Nieuw ontwerp en nieuw besturingssysteem

hetish61

MSI heeft de lancering van haar nieuwe generatie barebone PC-systeem aangekondigd: de Hetis H61 serie. Deze serie maakt gebruik van de nieuwste Intel® H61 chipset en ondersteunt zowel de 2e en 3e generatie Intel® Core™ processoren, met de graphics processing unit (GPU) en CPU geïntegreerd op dezelfde chip. Uitgerust met een DVI-, VGA-en HDMI-poort, kan dit systeem eenvoudig worden aangesloten op externe beeldschermen. Voor commerciële toepassingen zoals barcode scanners, printers en credit card readers, is de MSI Hetis H61 uitgerust met twee COM-poorten.

Ruimtebesparend en volledig uitgerust

De afmetingen van de MSI Hetis H61 Ultra zijn 320 mm × 94 mm × 320 mm, waardoor het een compact ontwerp heeft welke niet veel ruimte in beslag neemt, ongeacht of het rechtop of plat op de grond geplaatst wordt.

hetish61a

De Hetis H61 Ultra ondersteunt VGA, DVI en HDMI-uitgang interfaces waardoor de PC kan worden gebruikt in combinatie met een breed scala van verschillende video-apparaten en biedt ondersteuning van dual-screen output. De Hetis H61 Ultra beschikt ook over de nieuwste USB 3.0-transmissie-interface, wat een tienvoudige verbetering in de snelheid van gegevensoverdracht mogelijk maakt.

Geschikt voor zakelijke behoeften

comportsNaast de uitgebreide reeks van input / output interfaces, heeft de MSI Hetis H61 Ultra ook twee COM-poorten om het gebruik in zakelijke omgevingen met POS-systemen, zoals hotel registratie bureau, 24-uurs supermarkten, groothandels en tankstations te ondersteunen. Deze COM-poorten maken het mogelijk om de PC direct te koppelen aan een barcodelezer, credit card reader of creditcard terminal. MSI’s Hetis H61 Ultra biedt een groot aantal beveiligingsmaatregelen, waaronder een PC veiligheidsslot om diefstal te voorkomen. De Hetis H61 Ultra kan optioneel ook worden uitgerust met een TPM beveiligingsmodule indien de bescherming van persoonsgegevens nog verder moet worden versterkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights