MURDERED: SOUL SUSPECT Aankondigingstrailer

Square Enix neemt gamers mee naar een gloednieuwe en mysterieuze wereld waarin het slachtoffer van een gruwelijke overval niemand anders dan jezelf bent !

Jij dient je eigen moord op te lossen, maar het moeilijke is dat alle aanwijzingen net buiten je bereik liggen.

MURDERED: SOUL SUSPECT biedt een nieuwe kijk op het actie/adventure-genre en daagt spelers uit om het waarschijnlijk moeilijkste misdrijf ooit op te lossen: dat van hun eigen moord.

Jij bent Ronan O’Connor , een detective met variërende succes die door een brute en meedogenloze moord om het leven word gebracht.

Als geest met onafgewerkte zaken wil jij de moordenaar achter tralies zien, maar hoe los je een moord op wanneer je niemand kan aanspreken en niets kan aanraken, laat staan vast nemen ?

Tot die tijd dat je de moordenaar ziet vallen door de handen der gerechtigheid , blijf je vast in het voorgeborchte Dusk : Tussen de wereld van leven en dood.

Met zijn nieuwe verworven bovennatuurlijke krachten weet Ronan echter wel het dorp Salem in Massachusetts te verkennen vanuit zijn geestelijke hiernamaals , maar Ronan is niet in staat om te praten met de rechercheurs die proberen zijn moord op te lossen.

Ronan leest dan de gedachten van de levenden om zo hun handelingen te manipuleren.

Leuk detail : YANA

You Are Not Alone !

Salem loopt vol van de geesten, vroegere burgers met onafgehandelde zaken die geen vrede en rust wisten te vinden.

Deze kan je ook ondervragen naar hulp, advies, tips om de puzzelstukjes samen te brengen.

Maar waar goed is, is ook slecht en zo ook Demonische geesten die je liever niet zien komen om te moeien in hun zaken en liever de waarheid verborgen houden.

Want soms is de waarheid die we zoeken, niet de waarheid die we willen vinden.

image001

Als onderdeel van zijn onderzoek moet hij de geesten van vroegere burgers uit Salem ondervragen om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen, terwijl hij het opneemt tegen demonische geesten om zijn ziel te redden en de schokkende waarheid te ontdekken over degene die verantwoordelijk is voor zijn dood.

Begin  2014  zal  deze spannende verhaal naar jou favoriete console komen voor Xbox 360 , Playstation 3 en PC.

jaar nu alvast al naar aanwijzingen via de Murdered : Soul Suspect Website , hun Twitter pagina en hun Facebook Pagina en los het geheim van jou dood op.Of zal je de waarheid niet aan kunnen ?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights