NBA 2K17 Park After Dark featuring Snoop Dog

2K heeft vandaag aangekondigd dat NBA® 2K17 vanaf 26 november een muziekreeks begint in de game onder de naam Park After Dark.

 

Park After Dark zal de MyPARK-modus van NBA 2K17 transformeren tot een levendige muzieklocatie met een speciaal optreden van een muziekicoon, waaronder Future, Snoop Dogg AKA “DJ SNOOPADELIC”, DJ Premier, en nog meer namen die later worden aangekondigd.

Deze unieke optredens zijn beschikbaar voor iedereen met NBA 2K17 voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One en Windows PC.

nbapark1118-610Park After Dark biedt een eclectische nachtelijke setting die doet denken aan de grootste moderne muziekfestivals, compleet met centraal podium voor het optreden van de avatar van een superster, stralend decor, MyPLAYER-kleding en lichtshows om de vetste NBA 2K-ervaring ooit te creëren.

Aanwezige spelers kunnen de strijd aangaan in traditionele MyPARK-wedstrijden terwijl ze de sfeer in zich opnemen, of meedoen aan speciale driepuntersuitdagingen en dunkwedstrijden.

maxresdefaultDe NBA 2K17 Standard Edition is nu zowel digitaal als op disk verkrijgbaar voor $59,99 voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4 en PlayStation®3 computerentertainmentsystemen, en Windows PC-platformen.

De NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition is ook zowel digitaal als op disk verkrijgbaar voor $79.99 voor Xbox One en het PlayStation®4 systeem.

Tevens is de NBA 2K17 Kobe Bryant Legend Edition Gold verkrijgbaar, die fans het ultieme pakket biedt voor $99.99, met alle standaard NBA 2K17 Legend Edition content plus bonusitems.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights