NHL 14 nog spectaculairder dan ooit tevoren

Het zal weer een jaar van sport worden samen met  EA Na FIFA 14 nu NHL 14

EA en wij natuurlijk ook niet konden niet langer wachten en dus krijfen we de spectaculaire kenmerken te zien van NHL 14.

Hierbij zijn de hoofdpunten de ongekende snelheid, vaardigheid, fysieke actie en natuurlijk de perfectie waar EA naar streeft het belangrijkste op de huidige generatie consoles.

EA heeft hiermee volgende aspecten verwezenlijkt

 • Cruciale hits met het geavanceerde botssysteem NHL Collision Physics, gebaseerd op de revolutionaire Player Impact Engine van EA SPORTS FIFA
 • Handschoenen afwerpen en ondervinden waar de gloednieuwe Enforcer Engine-technologie, bekend van de succesvolle Fight Night-franchise, toe in staat is
 • Ongekende snelheid en controle met de nieuwe versie van de bekroonde True Performance Skating-engine
 • Omzeil de verdediging met de gloednieuwe One-Touch Dekes
 • Leidt het leven van een NHL-spele in het vernieuwde carrièrespeltype Be a Pro, dat nu elemeneten op het ijs en daarbuiten bevat.

Dus zoals je ziet is er enorm aan gesleuteld en dit wordt allemaal uitgebracht voor PS3, Xbox 360 & Windows PC

Hier hebben we al een releasedatum voor en fans zullen deze dan ook niet vergeten!

 1. In Europa op 13 september 2013
 2. In Noord-Amerika 10 september 2013

Dean Richards, Algemeen directeur NHL bij EA SPORTS laat ons trots blijken wat hij vindt van deze nieuwe Ijshockey ervaring:

“We zijn heel trots op de voortdurende innovatie die de NHL-franchise van EA SPORTS op de huidige generatie consoles heeft doorgemaakt en dit jaar bouwen we daarop verder door technologie van games als FIFA en Fight Night te gebruiken. Dit jaar zullen de fans de snelheid, vaardigheid en fysieke actie van NHL-ijshockey nog beter voelen, want dankzij de meest geavanceerde technologie van EA SPORTS hebben we de beste game gemaakt die we ons kunnen voorstellen.”

Kenmerken van NHL 14

 • NHL® Collision Physics: NHL® Collision Physics is gebaseerd op dezelfde technologie als de bekroonde Player Impact Engine van EA SPORTS FIFA en levert grotere, indrukwekkendere hits en levensechte botsingen. Dankzij de nieuwe besturing met de linker joystick kun je makkelijker dan ooit een cruciale hit maken waarmee je het verloop van een wedstrijd bepaalt.
 • Enforcer Engine: In NHL 14 wordt een levensechte derdepersoonsweergave van gevechten geïntroduceerd, op basis van dezelfde technologie die wordt gebruikt in de bekroonde Fight Night-franchise. Alle spelers op het ijs (menselijk en computergestuurd) blijven actief; van het moment dat de handschoenen uitgaan tot de gang naar de strafbank. Door deze nieuwe technologie zie je voor de eerste keer in de EA SPORTS NHL-franchise duidelijk de verschillen in grootte en kracht tussen de spelers. De technologie is ook verantwoordelijk voor de nieuwe duw- en trekmechanica en nog veel meer kenmerken die zorgen voor de meest authentieke en sensationele ijshockey-ervaring ooit.
 • True Performance Skating: Het vervolg op de baanbrekende innovatie waarmee het schaatsen op fysica werd gebaseerd en die ruim 1000 nieuwe schaatsanimaties introduceerde in de EA SPORTS NHL-franchise. De tweede jaargang van True Performance Skating levert een nog betere versnelling, explosieve eerste slagen, snellere draaien en verbeterde zijwaartse schaatsacties, waardoor je beter op situaties kunt reageren en een ongekende controle hebt.
 • One-Touch Dekes: Stap in de schaatsen van een ijshockey-superster met het nieuwe schijnbewegingen-systeem. Je kunt dit systeem razendsnel besturen met de linker joystick of een druk op de knop. Of je nu een beginner bent of een ervaren gamer, je kunt meteen reageren met een schijnbeweging en sneller dan ooit verschillende schijnbewegingen op je gevoel combineren.
 • Live the Life: In het vernieuwde carrière-speltype Be a Pro leid je het leven van een NHL-speler. Zowel op het ijs als daarbuiten is elke beslissing die je neemt van invloed op je sportcarrière. Je onderhoudt contact met je teamgenoten buiten de ijsbaan en geeft interviews aan de media. Elke keuze die je maakt, is van invloed op je relatie met fans, teamgenoten en het management en ook op je vaardigheden en ontwikkeling.
 • EA SPORTS NHL Online Seasons: In NHL 14 wordt het beste promotie- en degradatie-systeem voor sportgames toegevoegd aan de speltypen Hockey Ultimate Team en EA SPORTS Hockey League. Win wedstrijden om te promoveren naar een hogere divisie waarin je het moet opnemen tegen sterkere tegenstanders. Als je niet goed genoeg presteert, word je teruggezet naar een lagere divisie. De voortgang van teams wordt over meerdere seizoenen bijgehouden.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights