Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla trailer werpt een eerste blik op het leven van Eivor

Assassin’s Creed Valhalla onthult de nieuwe trailer Eivor’s Fate, die een eerste blik werpt op het leven van Eivor, het personage waarmee spelers Engeland trotseren als man of vrouw.

Spelers leiden Eivors clan van Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door eindeloze oorlogen en afnemende grondstoffen, over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland.

Vanwege een sterk verzet in Engeland, wordt Eivor niet alleen geconfronteerd met vijanden in de strijd, maar ook met interne conflicten. In de strijd om de clan te redden en glorie te verdienen, zet Eivor alles op het spel.

Daarnaast luisteren fans vanaf morgen naar een EP van zeven nummers die onderdeel zijn van de officiële soundtrack van de game, met originele composities van Jesper Kyd en Sarah Schachner, evenals een origineel nummer van Einar Selvik.

De volledige EP met zeven nummers is vanaf morgen te beluisteren via Spotify en iTunes

.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en PlayStation 5 bij de lancering van deze consoles. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5.

Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights