Nieuwe datum voor “Pete’s Dragon”

Pete’s Dragon zal nog even wat op zich laten wachten wanneer hij in de zalen zal brullen.

Disney Liet alvast weten dat niet 17 augustus, maar 5 oktober de release datum zal worden wanneer we de film mogen aanschouwen.

In de herinterpretatie van Disney’s gekoesterde familiefilm “”Peter en de Draak”” word het het avontuur verteld van een verweesde jongen genaamd Pete en zijn beste vriend Elliott, die toevallig een draak blijkt te zijn.

Al jaren maakt de oude houtsnijder Mr. Meacham (Robert Redford) lokale kinderen blij met zijn verhalen over de woeste draak die diep in de bossen van de Pacific Northwest woont.

Voor zijn dochter Grace (Bryce Dallas Howard) die werkt als boswachter, zijn deze verhalen niet meer dan verzinsels… totdat ze Pete (Oakes Fegley) ontmoet.

Pete is een mysterieus 10-jarig jongetje zonder familie of (t)huis die beweert te leven in het bos met een reusachtige, groene draak genaamd Elliott.

De draak die Pete beschrijft, lijkt opvallend veel gelijkenissen te hebben met de draak uit de verhalen van Mr. Meacham.

Met de hulp van Natalie (Oona Laurence), een 11-jarig meisje wiens vader Jack (Wes Bentley) eigenaar is van de plaatselijke houtzagerij, besluit Grace te weten te komen waar Pete vandaan kwam, waar hij thuishoort, en wat de waarheid is over de draak.

De sterren van de film zijn Bryce Dallas Howard ( ‘Jurassic World”” ), Oakes Fegley ( “”This Is Were I Leave You””), Wes Bentley ( “”The Hunger Games””), Karl Urban ( “”Star Trek””), Oona Laurence ( “”Southpaw ‘) en Oscar-winnaar Robert Redford (“”Captain America: The Winter Soldier””).

1f0b51bf-7230-4b4c-88cf-3fe869443d01

De film werd geregisseerd door David Lowery, geschreven door Lowery & Toby Halbrooks en is gebaseerd op het verhaal van Seton I. Miller en SS Field en werd geproduceerd door Jim Whitaker.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights