Nieuwe DLC voor COD BO II beschikbaar

Wie het nog niet wist zal nu vast niet aarzelen om deze te gaan halen want sinds 16/04/2013 (voor XBOX360) heeft Activision Publishing Inc & Treyarch de Call of Duty fans de mogelijkheid gegeven om de 2de DLC van Black Ops II af te halen (met season pass) of deze te kopen (zonder season pass)

Call of Duty®: Black Ops II Uprising.

Deze DLC bevat:

 • 4 nieuwe exotische multiplayer maps
 • De nieuwe zombiesensatie ‘Mob of the Dead’: Spelers gaan naar Alcatraz in de persoon van 4 acteurs die legendarische Hollywood criminelen hebben gespeeld
  • Ray Liotta
  • Chazz Palminteri
  • Joe Pantoliano
  • Michael Madsen.
 • Een grief (8 spelers) in dezelfde Alcatraz map.

Mark Lamia, hoofd van de Treyarch-studio

Het team is weer boven zichzelf uitgestegen met ‘Uprising’,

Behalve dat we vier superieure nieuwe multiplayer maps hebben gecreëerd, is er in de studio keihard gewerkt aan het overtreffen van de zombiebeleving die we met ‘Call of the Dead’ al hadden neergezet.

Zombiefans zullen verbaasd staan. Als je me niet gelooft, moet je maar even wachten tot je in ‘Purgatory’ zit.

black-ops-2-uprising-mob-of-the-dead-artwork

Na de populaire zombie mode ‘Call of the Dead’ uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops wordt in Call of Duty: Black Ops II Uprising uitgepakt met ‘Mob of the Dead’. De vier criminelen, Billy Handsome (Liotta), Al ‘The Weasel’ Arlington (Pantoliano), Salvatore ‘Sal’ DeLuca (Palmentiri) en Michael ‘Finn’ O’Leary (Madsen), zitten vast in Alcatraz. Hier komen ze er snel achter dat het gevangenschap hun kleinste zorg is. Hun plan om uit Alcatraz te ontsnappen wordt namelijk verijdeld door een opstand van Ondoden. Het kwartet kan niet anders dan met vuurwapens, stompe voorwerpen en geïmproviseerde wapens de zombies, die zich over het hele eiland bevinden, van zich af te slaan om te overleven. Wanneer een speler zelf slachtoffer wordt zorgt de nieuwe feature ‘Purgatory’ in ‘Mob of the Dead’ voor een reis naar het hiernamaals. Deze twist aan de zombie gameplay is een doorbraak vol mogelijkheden, en biedt fans een unieke nieuwe ervaring.

De 4 nieuwe multiplayer maps zijn ook zeer exclusief en prachtig verwerkt. Zo heb je

 • ‘Magma’ een moderne Japanse gemeenschap waar lavastromen een weg door de stad banen na een vulkaanuitbarsting.
 • ‘Encore’ vindt plaats op een verlaten muziekfestivalterrein in Londen en biedt talloze mogelijkheden voor gooi- en smijtwerk.
 • ‘Vertigo’ is een futuristische hoogbouw in India en herbergt een hightech laboratorium.
 • ‘Studio’ is een eigentijdse remake van ‘Firing Range,’ de populaire multiplayer map uit de oorspronkelijke Call of Duty®: Black Ops. Het biedt veel cinematografische thema’s uit Hollywood, van sciencefiction tot het Wilde Westen.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights