Nieuwe geavanceerde Predator Connect W6 WiFi 6E-router van Acer

De onlangs geïntroduceerde draadloze Predator Connect W6-router van Acer is opgenomen in het NVIDIA GeForce NOW Recommended-programma, waardoor cloudgames nu in een ultrasnelle en stabiele gameomgeving kunnen worden gespeeld.

Deze games worden automatisch geoptimaliseerd voor hoge resoluties en framesnelheden met prachtige beelden dankzij de raytracing-technologie.

GeForce NOW ondersteunt meer dan 1600 titels en er worden wekelijks nieuwe games toegevoegd.

Gamers kunnen hun hart ophalen tijdens het spelen van de meest populaire titels zoals Cyberpunk 2077, Baldur’s Gate III, A Plague Tale: Requiem en vele andere games.

De nieuwe router, die de door TÜV Rheinland gecertificeerde WiFi 6E-specificatie ondersteunt, is ontworpen om gamers de best mogelijke beleving te bieden bij het spelen van games via de GeForce NOW Cloud Gaming-service: maximaal 4K bij 120 frames per seconde of 1080p bij 240 fps.

Deze router is speciaal bedoeld voor de internationale markt voor ontspanning en e-sports waarin snelheid van cruciaal belang is.

De QoS-software (Quality of Service) van de router is door Acer in samenwerking met NVIDIA ontwikkeld voor een optimale GeForce NOW-gamingervaring.

De software is zes maanden lang aan de strengste netwerktests onderworpen om er zeker van te zijn dat de router consistent de hoge prestaties kan leveren die nodig zijn voor gamen in 4K bij 120 fps met raytracing.

De router is geoptimaliseerd voor lage latentie en heeft vrijwel geen pakket- en frameverlies, wat resulteert in een eersteklas online gamingervaring.

Met behulp van de Acer Predator Connect Mobile-app, die via de Google Play Store of Apple App Store kan worden gedownload, kan de Acer Predator Connect W6 op afstand worden beheerd via een smartphone of tablet.

De router is uitgerust met een quad-core ARM Cortex-processor van 2 GHz, met 1 GB DDR4 RAM en 4 GB ROM en hybride QoS-software en biedt snelle en naadloze connectiviteit met het onlangs opengestelde 6 GHz tri-band WiFi-netwerk.

De hoogwaardige Predator Connect-router – die meerdere WiFi 6E-verbindingen heeft – biedt gamers pieksnelheden tot 7,8 Gbps en ondersteunt een lage latentie van ca. 2 ms, waardoor de router praktisch geen last heeft van haperingen, overbelasting en latentie.

GeForce NOW vermindert de latentie door games sneller te renderen, efficiënter te coderen en hogere framesnelheden te streamen.

Ook de Predator Connect W6 WiFi 6E-router zelf zit boordevol technologieën om een ultrasnel, hybride netwerk te creëren. De hybride QoS-software, die compatibel is met de Intel® Killer™ Prioritization Engine, is ontworpen om netwerkverkeer te detecteren en te versnellen voor een optimale snelheid. Gamers kunnen volledig de controle houden dankzij apparaat- en toepassingsprioritering.

Ze kunnen hun signalen een boost geven door de dekking van het WiFi-signaal naar hun pc te kalibreren door de instelling van de zes antennes te wijzigen.

De corresponderende ledlampjes op de router geven de signaalsterkte aan via een reeks kleuren.

De geïnstalleerde ACS-software (Auto Configuration Server) van de router scant de WiFi-omgeving om te bepalen of en waar overbelasting problemen veroorzaakt.

Gamers kunnen met één simpele klik overschakelen naar het minst drukke kanaal van de aangesloten WiFi-banden.

Tot slot zorgt de Intelligent Device Recognition-software van de router ervoor dat deze op elk apparaat of elke app werkt en houdt de ingebouwde Trend MicroTM Home Security Engine schadelijke sites en potentiële aanvallen op afstand met behulp van IoT-beveiliging.

De Predator Connect W6 WiFi 6E Router zit boordevol met de nieuwste snelheidsverhogende technologieën en biedt nieuwe mogelijkheden voor een razendsnelle, bloedstollende game-ervaring, zodat gamingfans als een echte pro de nieuwste games kunnen beleven.

Prijzen en beschikbaarheid

De Predator Connect W6 WiFi 6E-router is in de Benelux verkrijgbaar voor prijzen vanaf EUR 299,- consumentadviesprijs inclusief BTW.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights