Nieuwe Infinite Crisis map

Een nieuwe map voor Infinite Crisis werd aangekondigd door Warner Bros Interactive Entertainment en Turbine. Deze Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) die momenteel bezig is met een Closed beta fase krijgt er de volgende map bij

COAST CITY

Deze bevat 2 niveaus

  • Defensieve torens
  • Verschillende nieuwe, spannende elementen uniek aan het MOBA genre

Deze map heeft 2 routes, een route ondergronds en bovengronds met defensieve turrets. Het midden van de map is het belangrijkste gebied en wordt aangeduid als The Wastes. Deze heeft wezens en doelstellingen die de teams kunnen helpen en waar ze ook het Doomsday Device kunnen vinden die beschermd wordt door een neutrale turret welke elke 5 minuten herrijst.

Het Doomsday device biedt een geheel nieuwe toevoeging aan de competitieve gameplay, evenals een krachtige aanval tegen vijandelijke bouwwerken en characters.

Gamers zullen ook Power Relays vinden op de kaart die dienen als bedieningspunten om een team naar een route te duwen om zo een patrouillerend uitzicht te creëren over ‘The Wastes’. Elke Power Relay wordt voor 90 seconden vergrendeld door het team die deze bezet en blijft bezet tot de tegenstander het overneemt.

Heel wat spanning die zeker voor een geweldige competitiviteit zorgt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights