Nieuwe interactieve game ‘Guess Me’

Wie kent het spel ‘WIE IS HET’ nog? Nou die zal hetzelfde plezier nu kunnen beleven in deze nieuwe app ontwikkeld door de Nederlandse App ontwikkelaar Buro DOKO met hun eerst spel

GUESS ME

Voor:

  • iPhone
  • iPad
  • iPod Touch
  • Android
  • Android Tablet

Het is een interactieve game voor 2 spelers “20 vragen” game-type waar elke speler so veel mogelijk informatie moet kunnen verkrijgen van de ander door elk om beurt een vraag te stellen die enkel met Ja of Nee beantwoord mag worden.

Degene die als eerste alles juist heeft wint. Wees wel heel voorzichtig, want elke speler heeft een groot aantal verschillende cheats en personages met speciale vaardigheden om tegenstanders op een verkeerd spoor te zetten.

“GuessMe doet denken aan een oud tv-spel dat men liet zien in de jaren 70’s en 80’s waar we allemaal zo van houden. We wilden met onze eerste mobiele app spelers op een geweldige manier laten communiceren met andere spelers in ongedwongen, lichtvoetige online gameplay”.

aldus Koen Middeldorp, Co-Founder of Buro DOKO


Buro DOKO is een jong en bruisend bedrijf dat is opgericht door Koen Middeldorp en Douwe van Hees. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht naast de langste en mooiste kerktoren van Nederland. Het is gericht op het ontwikkelen van multi-platform en sociale interactieve games met behulp van de nieuwste technologieën. Met zijn eerste titel, GuessMe onlangs gepubliceerd, kijkt Buro DOKO uit naar een reeks nieuwe titels in de toekomst te publiceren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights