Nieuwe labels van KOCH MEDIA & ONE2SEE MOVIES

Elke maand slaan Koch Media en het One2See Movies – label de handen in elkaar en samen brengen ze verschillende titels uit in de meest uiteenlopende genres. Hierbij hebben ze nieuwe films uitgebracht die thriller-, comedy- en dramaliefhebbers het hoofd op hol doen slaan en deze keer was het op 17 April

  • The Mortician & 40 (Thrillers)

  • National Lampoon’s Dirty Movie & A Warrior’s Heart (Comedy & Drama)

The Mortician

The Mortician Het rustige leventje van een begrafenisondernemer (Method Man) wordt brutaal verstoord wanneer bij zijn mortuarium het lijk van een dode vrouw wordt afgeleverd. Kort daarna ontdekt hij dat er zich een verstekeling, een klein jongetje, in het mortuarium verstopt heeft. De jongen vertelt hem dat hij graag zijn dode moeder nog één keer zou zien. Zijn vader mag niet weten waar hij is, want die wil hem vermoorden. Diep geraakt door dit verhaal besluit de begrafenisondernemer de jongen te helpen, en in veiligheid te brengen. Hiervoor is hij bereid om iedereen die in zijn weg staat uit te schakelen..

Regisseur: Gareth Maxwell Roberts
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 90 minuten
DVD: € 9,99

40

4040 is een ronduit fascinerende film die het verhaal vertelt van drie totaal verschillende mensen, die door het lot bij elkaar worden gebracht in het midden van de broeierige en chaotische miljoenenstad Istanbul. Metin is het platteland ontvlucht, in de hoop om een beter leven te vinden. Verpleegster Sevda zoekt een antwoord op haar spirituele vragen, en de naïeve immigrant Godwill werd het slachtoffer van mensensmokkelaars. Op een dag, wanneer een grote zak geld uit de lucht valt, raken de levens van dit drietal plotseling met elkaar verweven..

Regisseur: Emre Sahin
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 90 minuten

National Lampoon’s Dirty Movie

national lampoonEen compleet geschifte producer van lowbudgetfilms heeft één simpele droom: hij wil een komedie maken die helemaal bestaat uit schunnige moppen. De directeur van een derderangs filmstudio voelt wel iets voor het idee, en de producer schakelt een kunstzinnige regisseur en een beginnend scenarist in. De film wordt opgestart, en het ziet ernaar uit dat de film ronduit smakeloos zal worden. Het kan echter nog altijd erger, want naarmate de productie vordert laten de makers alle politieke correctheid vallen en hebben ze nog maar 1 doel: de foutste moppen ooit verfilmen..

Regisseur: Jerry Daigle en Christopher Meloni
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 91 minuten

A Warrior’s Heart

A warrior's hart Conor Sullivan (Kellan Lutz), een eigenzinnig type met een kort lontje, is op school een gevierde sportheld. Wanneer zijn vader, een commando, omkomt bij een militaire actie stort Conors wereld in. Hij kampt met zelfmoordneigingen en Conors moeder Claire is ten einde raad. Maar dan neemt Conor deel aan een keihard trainingskamp in de vrije natuur, onder leiding van sergeant – majoor Duke Wayens. Deze voormalige partner van Conors vader laat hem zien wat het betekent om echt volwassen te zijn..

Regisseur: Michael F.Sears
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 86 minuten

One2SeeKoch

Indien je nu al in de ban bent van een of meerdere van deze titels aarzel niet om deze te halen want elke DVD kost zelfs maar €9,99

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights