Nieuwe screenshots van de monsters in Rohan!

De nieuwe screenshots van The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan™ laten nieuwe wezens zien van de drie grote partijen die heersen over de vlakten van Rohan: de White Hand, Mordor en de Easterlings.

Vijanden die het teken van de White Hand dragen, dienen de verrader Saruman, die hen aanstuurt vanuit zijn bolwerk Isengard. Het gevaarlijkst zijn de machtige Uruk-hai, die door de tovenaar in de diepe groeven onder de toren van Orthanc worden gecreëerd.

De Goblins en Uruks die het teken van de Great Eye dragen, zijn dienaars van Sauron. De wreedste en meest verdorven vijanden van de vlakten, dienaars van Mordor, voelen geen genegenheid voor de White Hand. Ze zouden zich graag tegen hen keren, ware het niet dat ze andere orders hebben gekregen.

De Easterlings, de slechte mensen van Rhûn, die eeuwen geleden door de machtige Rohirrim zijn teruggedreven naar de Grote Rivieren, zijn terug om wraak te nemen op de Horse-lords. Dappere en imponerende krijgers die geen angst kennen en onder hen bevinden zich wrede tovenaars die onbekende krachten vereren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights