Nieuwe Star Wars Jedi: Survivor-trailer toont hereniging Cal Kestis met Mantis Crew

Respawn Entertainment, Electronic Arts  en Lucasfilm Games hebben vandaag nieuwe details onthuld over het verhaal van Star Wars Jedi: Survivor, die vanaf 28 april verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

In het volgende hoofdstuk van de Jedi-saga, dat ontwikkeld wordt door het veteranenteam van Respawn onder leiding van game director Stig Asmussen, vinden we een sterkere en meer ervaren Cal Kestis (Cameron Monaghan) terwijl hij de hoop van het sterrenstelsel op zijn schouders draagt.

 

Duistere tijden breken aan en Cal Kestis zoekt een veilig onderkomen ver weg van The Empire.

Vijf jaar na de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order moet een volwassen Cal Kestis verder kijken dan zijn lightsaber om zijn lot in de schaduw van The Empire te vinden.

Bekende vrienden en nieuwe teamgenoten — Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) en de onlangs geïntroduceerde huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) — staan aan Cals zijde wanneer hij het opneemt tegen The Empire en de meest meedogenloze vijanden van het sterrenstelsel.

Cals zoektocht brengt hem naar bekende grenzen en nieuwe planeten in het Star Wars-universum, waaronder Koboh (de thuisbasis van de Bedlam Raiders).

Star Wars Jedi: Survivor maakt optimaal gebruik van de huidige generatie gaming-hardware en levert de ultieme cinematische Jedi-ervaring wanneer de game op 28 april wordt gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights