Nieuwe studio voor Konami

Konami heeft groot nieuws !

Vandaag openen ze een nieuwe studio in Los Angelas, waar de ontwikkeling plaats gaat vinden van een grote variatie aan games.

 

Onderdelen van Metal Gear Solid  zullen hier ontwikkeld worden alsook tal van andere games.

001_AUX_WORKSPACE

Tijdens de openingsceremonie sprak Konami over de nieuwe details van de METAL GEAR SOLID V ervaring met daarin METAL GEAR SOLID:GROUND ZEROES, de proloog van METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN.

Hideo Kojima, ontwikkelaar en directeur van Kojima Productions, besteeg het podium om de eerste live gameplay demo van METAL GEAR SOLID: GROUND ZEROES te laten zien.

008_KONAMI_TOWNHALL

Bekend om hun ontwikkeling van de populaire METAL GEAR SOLID serie zal het team van Kojima Productions de serie vanuit Los Angeles doorontwikkelen, met name voor de aanstaande release van METAL GEAR SOLID V. Hideo Kojima blijft het team begeleiden en inspireren in de nieuwe studio in Los Angeles.

007_KONAMI_PATIO

Games zijn één van de grootste vormen van entertainment ter wereld, het is dan ook niet meer dan normaal dat we onze werkzaamheden spreiden over de hele wereld”, zei Hideo Kojima. “Los Angeles is ‘ground zero’ voor de beste studio’s, faciliteiten en talent van wereldklasse.

006_KONAMI_SCREENINGROOM

We maken gebruik van deze lokale bronnen om te bouwen aan een fantastisch team om game belevingen te creëren die net zo meeslepend zijn als een film of tv show.”

005_KONAMI_MAINWORKSPACE

Tomoyuki Tsuboi, President of Konami Digital Entertainment Inc :

De studio in Los Angeles benadrukt de gezamenlijke inzet van Konami en Kojima Productions om de development footprint te vergroten,

De nieuwe studio plaatst Kojima Productions in het hart van het Westen, dat met het nieuwe talent en creativiteit van het team voordelig zal zijn voor de toekomstige releases.

002_KONAMI_EXTERIOR

004_KONAMI_AUDIOROOM01

Konami en Kojima Productions vierden laatst het 25 jarige

003_KONAMI_STAIRS

bestaan van de METAL GEAR SOLID serie. Het 25 jaar lang baanbrekend werk van Hideo Kojima, de Japanse meester in games en de vader van het ‘stealth action’ game genre.

Met meer dan 35,4 miljoen verkochte exemplaren op de dag van vandaag, zijn de METAL GEAR series een wereldwijd fenomeen.

METAL GEAR SOLID is vooral bekend vanwege de verhaallijn die naadloos aansluit bij de gameplay.

De verhalen zijn gebaseerd op extensieve research en de actuele problemen in de hedendaagse samenleving. Deze elementen maken METAL GEAR SOLID tot wat het nu is; een volwassen staaltje entertainment dat grensoverstijgend is en tot één van de best verkochte producten van de Japanse content business behoort.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights