Nieuwe trailer voor Kingdom Heart 2.8 final

Square Enix Ltd en Disney hebben een nieuwe gameplaytrailer onthuld van KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue waarin we Aqua  het zien opnemen tegen de Heartless.

Dit gevecht wordt getoond in een compleet nieuwe speelbare episode in KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage – dat onderdeel uitmaakt van de HD-verzameling en is voorzien van next-generation graphics.

Het gloednieuwe verhaal geeft spelers een voorproefje van de gebeurtenissen die zullen plaatsvinden in het langverwachte KINGDOM HEARTS III.

0.2_01 0.2_02

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue bevat ook KINGDOM HEARTS χ [chi] Back Cover, een nieuw verhaal dat licht werpt op de mysterieuze Foretellers en tevens nieuwe HD gameplay uit KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance.

SQUARE ENIX kondigt daarnaast aan dat KINGDOM HEARTS Unchained χ zal worden uitgebracht voor mobiele apparaten in Europa.

BC_02

In KINGDOM HEARTS Unchained χ, de eerste game in de KINGDOM HEARTS-serie die zal worden uitgebracht op iOS en Android-apparaten, zullen spelers elementen uit de verhaallijnen van eerdere delen uit de serie ontdekken, evenals van het nog te verschijnen en langverwachte KINGDOM HEARTS III. 

3D_02 BC_01

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kunnen spelers hun eigen Keyblade-drager ontwerpen en op avontuur gaan door prachtige Disney-werelden waar ze een groot aantal gedenkwaardige Disney-personages zullen ontmoeten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights