Ontdek de krachten van de OSF in deze nieuwe trailer voor SCARLET NEXUS!

In SCARLET NEXUS, de nieuwe actie-RPG ontwikkeld door Bandai Namco Studios, kruipen spelers in de huid van Yuito Sumeragi en verken je de door neopunk geïnspireerde straten van New Himuka uit de jaren 90.

In deze wereld stijgen mysterieuze wezens genaamd “Others” op uit de lucht om zich te voeden met menselijke hersenen. Om deze dreiging het hoofd te bieden, werd de “Others Suppression Force” – of OSF – opgebouwd met de machtigste strijders. Yuito is één van die strijders, gewapend met een geslepen katana gecombineerd met uitstekende psychokinetische vaardigheden.

Om deze angstaanjagende monsters te overwinnen, kunnen je teamleden je unieke speciale krachten lenen via het “Struggle Arms System” (SAS) dat de hersenen en vaardigheden van teamgenoten met elkaar verbindt.

Hanabi is een opgewekte, energieke rekruut en een jeugdvriend van Yuito.

Na een lange periode uit elkaar, ontmoeten ze elkaar nu eindelijk weer – nu beiden als leden van OSF. Hanabi ontwikkelde een vlammende beheersing van pyrokinese door het vuurelement te gebruiken om de bedreigingen die ze tegenkomt te elimineren.

Met het SAS-systeem kan Yuito deze speciale kracht van haar lenen en de vijanden in vuur en vlam zetten!

Nu er nieuwe personages worden onthuld, komen er steeds meer verbluffende speciale krachten beschikbaar om mee te experimenteren.

SCARLET NEXUS verschijnt op de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows-pc via Steam

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights