Ontdek de nieuwe generatie muziek voor Tony Hawk’s Pro Skater

De muziek van de Tony Hawk’s Pro Skater-serie speelde eind jaren 90 een belangrijke rol in zowel de gaming- als skateboardwereld.

Met de aankomende release van de remaster Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 op 4 september, kondigt Activision nieuwe artiesten en songs aan die worden toegevoegd aan de geliefde videogame-soundtrack.

De soundtrack zal een line-up bevatten van moderne hits en, zoals dat hoort bij de THPS-ervaring, muziek van diverse aanstormende talenten in rap, rock en punk – zodat iedereen iets heeft om op te rijden met zijn of haar favoriete in-game skater

Om dit te vieren, werkt Activision samen met Noisey om fans een exclusief virtueel concert aan te bieden.

De nieuwe soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 wordt op 29 juli om 00:00 uur onthult tijdens het online THPS + Noisey Concert-evenement.

Tijdens de stream geven enkele van de grootste opkomende talenten, die met hun muziek op de soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 staan, speciale optredens:

  • CHAII
  • Merkules
  • Machine Gun Kelly
  • Rough Francis

Tijdens de stream worden meer details onthuld over de nieuwe muziek die naar de game zal komen.

 

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 is vanaf 4 september 2020 wereldwijd beschikbaar als standaard editie, digital deluxe editie met unieke content en in-game gear en een collector’s edition met limited-edition Birdhouse-deck

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights