Persona 5 Strikers verschijnt op 23 februari voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam

Persona 5 Strikers neemt spelers mee op een epische roadtrip met de Phantom Thieves, die tegen de corruptie strijden in verschillende Japanse steden.

Een zomervakantie met goede vrienden verloopt anders dan gepland wanneer een verwrongen realiteit opduikt. Onthul de waarheid en bevrijd de harten van de mensen die gevangen zitten in het centrum van de crisis!

Nieuw verhaal en nieuwe sights – Persona 5 Strikers biedt een diepgaande verhalende campaign en spectaculaire gevechten voor een echte Persona-ervaring. Bezoek 6 verschillende Japanse steden, bereid heerlijke regionale gerechten en bied mensen in nood een helpende hand. Ga vervolgens de strijd aan met de Shadows in de Metaverse-kerkers om de bron van corruptie bloot te leggen. Zowel nieuwkomers als fans van de serie zullen smullen van het meeslepende verhaal!

Vecht met stijl – Bestrijd je vijanden met een hybride gevechtssysteem dat explosieve actie mengt met gepauzeerde fases waarin je je volgende strategische zet kunt plannen.

Lok je vijanden in een hinderlaag, raak hun elementaire zwaktes om ze tegen de grond te werken, en deel de genadeklap uit met een All-Out Attack!

Benut alle mogelijkheden van de Phantom Thieves –  Je kunt met alle Phantom Thieves spelen, dus maak handig gebruik van de specifieke skills van elk personage en hun oproepbare Personas voor soepele, elegante gevechten!

Versterk hun vaardigheden en mogelijkheden naar eigen voorkeur om in je eigen stijl te vechten.

Elk personage heeft een eigen, uniek arsenaal verreikende, flitsende spreuken en magie om grote groepen vijanden mee te verslaan. Zou je wel eens willen vechten als een gigantische kattenbus?

Dat is Persona 5 Strikers echt iets voor jou!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights