Warning: The magic method Predic_Widget::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/8/9/playr00m.be/httpd.www/wp-content/themes/inx-game/vendors/predic-widget/predic-widget.php on line 192 PES 2013 gaat digitaal - Playr00m® Gaming ~Hardware ~Movies ~Technology

PES 2013 gaat digitaal

We hebben al menigmaal van hun gehoord en toch blijven ze ons verbazen! Konami Digital Entertainment GmbH laat ons weten dat ze met PES 2013 een stapje verder gaan, de game is nu beschikbaar als downloadbare titel voor:

XBOX360

(via de ‘Games On Demand’ service van Xbox LIVE Marketplace) 

&

WINDOWS PC via STEAM

(via Steam en andere digitale retailers)

De bedoeling van PES 2013, en wat ook perfect lukt, is de serie terug te brengen in zijn roots. Konami heeft zo vooral ervoor gezorgd en de nadruk bij PES 2013 gelegd op nieuwere factoren:

  • Individuele vaardigheden van de beste spelers ter wereld
  • In totale vrijheid met eenderd welk teamgenoot en waar dan ook op het veld te spelen
  • Het Pro Active AI systeem zorgt ervoor dat spelers reageren zoals ze in het echte leven zouden doen.
  • Het Speler ID systeem zorgt ervoor dat de spelers direct herkenbaar zijn aan hun looks, bewegingen en spel.

Konami wou zo de game zo realistisch mogelijk maken alsof jijzelf DE match aan het spelen was op een echt veld. Het zit het dichts bij het hedendaagse voetbal en zorgen ervoor dat de gemodelleerde spelers de matchen spelen met echte bewegingen, vaardigheden en speelstijlen van real-life tegenstanders.

PES 2013 2Wie werkelijk denkt de profvoetballer te zijn onder jullie zal niet aarzelen en zal vast nu nog zijn exemplaar binnenhalen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights