PGA TOUR 2K23 brengt “Meer Golf. Meer Game.” Met de iconische Tiger Woods

Vandaag heeft 2K een tee time vastgesteld voor PGA TOUR 2K23, het aankomende deel in de golfsimulatie videogame franchise van HB Studios. PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition en PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition staan gepland voor wereldwijde release op dinsdag 11 oktober 2022, gevolgd door PGA TOUR 2K23 Standard Edition op vrijdag 14 oktober 2022.

Met PGA TOUR icoon en all-time sport grootheid Tiger Woods als de cover atleet, viert PGA TOUR 2K23 Woods z’n erfenis door de introductie van hem als zowel een speelbare in-game pro en een uitvoerend directeur van het game ontwikkelingsteam.

Woods leidt een team van meer dan 14 mannelijke en vrouwelijke pro’s bij de lancering*, waaronder Justin Thomas, Lexi Thompson, Tony Finau, Lydia Ko, Collin Morikawa, Will Zalatoris, Brooke Henderson en meer. Spelers kunnen de tee box betreden als een van de pro’s in Exhibition, multiplayer en Divot Derby play, of de strijd met hen aangaan om het klassement te beklimmen en de FedExCup te claimen in PGA TOUR MyCAREER mode. Naast de pro’s is ook het presentatie- en commentatorenteam van Rich Beem en Luke Elvy weer van de partij, aangevuld met de Engelse golfprofessional en omroeper Henni Koyack.

PGA TOUR 2K23 zal bij de lancering 20 gelicenseerde banen bevatten. Nieuw zijn onder andere de South Course van Wilmington Country Club, The Renaissance Club, St. George’s Golf and Country Club en meer. De toonaangevende Course Designer keert ook terug en biedt spelers de mogelijkheid om hun droombanen te bouwen en deze te delen met een wereldwijde online community**.

MyPLAYER personalisatie keert terug en spelers kunnen hun MyPLAYERS net als Tiger uitrusten met Nike Golf, TaylorMade en Bridgestone Golf kleding en uitrusting. Er zijn nog meer kledingopties beschikbaar van gelicentieerde merken, waaronder Callaway Golf, FootJoy, Malbon Golf, Nike Golf, PUMA, Titleist, TravisMathew en meer***. Clubs en ballen van onder andere Bridgestone Golf, Callaway Golf, COBRA, Mizuno, Odyssey Golf, Scotty Cameron, TaylorMade, Titleist en Wilson zijn verkrijgbaar om de golftassen van spelers aan te kleden en ze aan het swingen te houden. Naast de terugkerende analoge stick swing, is er ook een drie-klik swing optie beschikbaar voor een extra niveau van maatwerk, zodat spelers kunnen spelen zoals zij dat willen.

 

PGA TOUR 2K23 biedt nieuwe casual speltypen om beginnende golfers op weg te helpen, terwijl doorgewinterde spelers nieuwe uitdagingen en mogelijkheden krijgen om aan hun vaardigheden te werken. De introductie van Topgolf biedt een unieke ervaring die het populaire golfentertainmentfenomeen nabootst, waarbij spelers op doelen kunnen mikken en de hoogste score proberen te halen. De trainingsmodus biedt meerdere manieren om vaardigheden te ontwikkelen, waaronder swingkalibratie, lessen, chipping oefenen, een driving range en een putting green.

Online multiplayer-functies keren ook terug voor PGA TOUR 2K23****. Online Societies moedigen spelers aan om met vrienden te squadden voor aangepaste toernooien en volledige seizoenen, terwijl Clubhouse Pass na de lancering content en doelen zal bieden waar spelers tot ver in de toekomst plezier aan kunnen beleven*****.

PGA TOUR 2K23 is door de ESRB beoordeeld als E for Everyone en zal verkrijgbaar zijn voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5 (PS5™), PlayStation®4 (PS4™), en Steam. De game zal verkrijgbaar zijn in meerdere edities, elk met een unieke cover art met geschilderde portretten van Tiger Woods:

 • PGA TOUR 2K23 Standard Edition:
  • Fysieke en digitale versies voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5 consoles, bevat de basisgame;
  • Voor pc, bevat het basisspel en het Golden Club Pack, dat een Golden Putter, Golden Driver en vier Uncommon golfbalhoezen voor consumptie bevat;
  • Spelers die een versie van de Standard Edition pre-orderen, ontvangen het Michael Jordan Bonus Pack******, met daarin het speelbare sporticoon Michael Jordan, en vier verbruikbare Common golfbalhoezen;
  • Spelers die de Standard Edition van het spel kopen voor Xbox Series X|S (fysieke of digitale versie) of PlayStation 5 (alleen digitale versie) consoles met cross-generation dual entitlement, ontvangen ook het Golden Club Pack voor het spel op Xbox One of PlayStation 4, respectievelijk*******.
 • PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition:
  • Voor Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- of PlayStation 5-consoles: bevat het basisspel met cross-generation dual-entitlement en het Michael Jordan Bonus Pack, Golden Club Pack en Deluxe Edition Bonus Pack, dat 1300 VC (virtuele valuta), een hockeystick putter, gouden honkbalpet, gouden handschoen en drie Rare verbruikbare golfbalhoezen bevat;
  • Voor pc, bevat het basisspel, evenals het Michael Jordan Bonus Pack, Golden Club Pack en Deluxe Edition Bonus Pack.
 • PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition (alleen beschikbaar in digitaal formaat):
  • Bevat de volledige inhoud van de Standard en Deluxe Edition voor het aangeschafte platform;

Bevat het Tiger Woods Edition Bonus Pack – met daarin een Tiger Woods TaylorMade wedge set, Nike TW Golf tee shirt, en drie Epic verbruikbare golfbal sleeves – plus het Tiger Woods Signature Sunday Pack, met daarin een rode polo, zwarte broek, zwarte hoed, Nike TW Golf schoenen, Nike TW Golf riem, en Bridgestone Golf TOUR B XS, Tiger Edition Golf Ball.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights