Pokémon Rumble U

Nintendo Europe en de Pokémon Company International zijn blij dat ze ons kunnen meedelen dat binnenkort via de Nintendo eShop exclusief voor de Wii U, de meeslepende actiespel met intuïtieve bediening en heftige gevechten uitgebracht wordt vanaf 15 augustus 2013 met

POKEMON RUMBLE U

en_rumble_u_ss7Deze game vertelt het verhaal van het grote avontuur van de Toy Pokémon. Na het ongelukje in de Toy Pokémon shop drijven enkele Pokémon capsules een rivier af en spoelen uiteindelijk aan op een vreemde oever.

en_rumble_u_ss4De helden moeten via een moeilijke en gevaarlijke weg terugkeren en dus wordt jouw hulp ingeroepen. Aan jou dus om uit te vinden waarom sommige Toy Pokémon met elkaar vechten en wat de vijandige Pokémon in hun schild voeren.

Alle 649 bekende Pokémon tot en met Pokémon Black Version 2 & Pokémon White Version 2 zijn aanwezig.

Tijdens hun tocht gaan ze voorbij verschillende locaties zoals

  • Sparky Playland
  • Mysterious Forest
  • Blue Sky Park

en_rumble_u_ss5De gouden regel in Pokémon Rumble U is “Hoe meer Pokémon je verslaat, hoe meer Pokémon jouw vriend kunnen worden.”

Je krijgt ook veel verassingen tijdens jouw tocht die jou op de proef zullen stellen en dus zullen aantonen of jouw vaardigheden voldoende zullen zijn.

Samen spelen zal ook helpen om sterkere vijanden te verslaan maar men kan slechts met 4 spelers tegelijk spelen.

en_rumble_u_ss2In vriendschappelijke wedstrijden kan men uitvechten wie in één keer de meeste Pokémon kan verslaan en tot vriend kan maken.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights