Quake Champions 15 maart update

Quake Champions blijft groeien en evolueren in Early Access met nieuwe content, features en verbeteringen die tot stand komen door feedback van de community.

Op 15 maart geeft id Software de volgende grote, gratis update vrij voor Quake Champions, die nieuwe manieren om te spelen en nieuwe customization opties aan de game toevoegt.

De update bevat ook de terugkeer van Instagib – de eerste nieuwe gamemodus sinds de gesloten bèta – de introductie van de ‘No Abilities Mode’ in custom games; een nieuwe 2v2 versie van Ranked Play voor competitieve spelers en een grote verscheidenheid aan grafische opfrissing om de komst van de lente te vieren.

De maart update van Quake Champions bevat:

  • NIEUWE GAMEPLAY – Iedereen, ontmoet Instagib – De snelle, gib-tastische klassieker komt eindelijk naar Quake Champions. De nieuwe game mode introduceert een leuke en snelle modus waarin elk schot een ‘one-hit kill’ is. Spelers starten elke match met de enige wapens die beschikbaar zijn – de Rail Gun en de Gauntlet – en er zullen geen andere wapens, leven, bescherming of power-ups op te rapen zijn. Champions hebben nog steeds de mogelijkheid om actieve en passieve vaardigheden te gebruiken en afkoel-zandlopers komen op de kaart tevoorschijn.

  • NIEUWE RANKS – 2v2 TDM Ranked Modus – Als aanvulling op de één op één-intensiteit van Duel Mode, kunnen spelers een maatje meenemen om het op te nemen tegen teams van over de hele wereld in dodelijke 2v2-gevechten. De juiste Champion en de perfecte combinatie van vaardigheden maken het verschil in het gevecht om de strijd voor de hoogste plaats op het scorebord.

  • NIEUWE LOOKS – Grafische Lente Update – De lente komt eraan, hoog tijd dus om vernieuwing in de kleerkast te brengen. De Quake Champions lentecollectie laat spelers toe om hun Champions aan te passen met een kleurrijke collectie van Wapen- en Champion shaders. 
  • NIEUWE INSTELLINGEN Activeer ‘No Abilities’ Mode – Spelers die old school willen gaan, krijgen de mogelijkheid om de actieve Champion-vaardigheden uit te schakelen. Deze manier van spelen is enkel beschikbaar in aangepaste spellen.

Quake Champions is nu beschikbaar in Early Access op Steam en via Bethesda.net.

Spelers kunnen direct in de actie duiken door het Champions Pack te kopen, die alle huidige en toekomstige Champions en andere exclusieve in-game bonussen vrijspeelt voor slechts €29,99.

Een gratis versie van de game zal in de toekomst lanceren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights