RAYMAN JUNGLE RUN RENT NAAR WINDOWS 8

Ubisoft kondigt ons aan dat na meer dan, en ja niet zo maar, 1.500.000 downloads via iOS & Android het tijd is om verder te gaan met de geprezen game Rayman Jungle Run. Dankzij het grote success vindt Ubisoft dat het tijd is dat deze game nu verschijnt op alle systemen die Windows 8 ondersteunen.

Dit komt vooral omdat de touch-interface van Windows 8 perfect is uitgebouwd voor deze game volgens Jean-Bernard Jacon, producer van Rayman Jungle Run

Fanatieke gamers kunnen deze game downloaden via de Windows Marketplace en bevat all content uit het originele spel, inclusief het onlange uitgebrachte ‘Potpourri’-level. Hier stopt het niet want ook kan men Globox downloaden als extra speelbaar pesonage. Deze game draait op dezelfde UbiArt-frameworkengine die ook Rayman Origins mogelijk maakte en is toegankelijk voor alle leeftijden. Jong en oud kan genieten van deze game die uren speelplezier geeft maar het kan ook een enorme uitdaging worden voor de echte Rayman-Fan om de Jungle helemaal te beheersen.

rayman 1

 

 

 

Wacht niet langer en haal deze game want Rayman heeft je nodig. Jij bent de key tot zijn overwinning!

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights