Review : 50 Shades Of Black

Het moest er ooit eens van komen dat de makes van Scary Movie en tal van andere spoofs “Eindelijk” een parodie wisten te leveren op 1 van de grootste (overhypte) vrouw(on)vriendelijke film ooit.

50 shades Of Black neemt ons mee op het verhaal van Christian Black en miss Steal.

Voor de verhaallijn kunnen we simpel je verwijzen naar de 50 shades of Black film die in de zalen verscheen enkele jaren geleden.

Maar geef toe , een Wayan in de film maakt het enkel vrolijker (al jammer dat de broers niet meer samen debuteren op het doek)

Verhaal :

Je kent natuurlijk de mix wel van de makers natuurlijk wel en ook hier is het niet anders.

8d105a8466600c06e9d038d79c6a90f744eea555

Wanneer de Jonge Hanah Steal invalt voor haar vriendin om de rijke Mister Christian Black te interviewen, word ze al snel intrigeert door de jonge, knappe, donkere man.

Black op zicht weet ook een zekere interesse te vinden en wil haar voor zijn figuurlijke kar spannen.

Tot daar het bekende verhaal van 50 Shades waarin een jonge dame een exclusieve seks contract aangaat.

Twist in de spoof leveren enkele grappige parodie scenes op van onder meer Magic Mike en andere recente krakers.

Cinematografie :

50 shades of black zet echt elke mogelijke situatie te kijker.

Wanneer we voor de eerste keer Blacks speelkamer te zien krijgen, treffen we er enkele donkere mannen aan die op de Playstation/Xbox zitten te spelen.

Bij de echte  kamer worden alle zweepjes gerangschikt volgens “zwarte” films zoals Django Unchanged en 12  Years Of Slave.

maxresdefault

De nodige humor weet elkaar op te volgen in een sneltempo met een zalige slapstick niveau.

Christian Blacks achtergrond word ook door middel van flashbacks weergeven hoe hij als sullige, stuntelige achterbuurt jongen is opgegroeid naar een rijke, welvaren man.

Typische zwarte humor is hier sterk present.

Extra’s :

Bovenop de film die  nu verkrijgbaar is op Blu-ray , krijg je ook aantal extra’s bovenop zoals : verwijderde scenes en Meet Mister Black bonus waarin de Wayans uitleggen hoe de personage zo gemakkelijk een grap werd.

MV5BMTk3MTk3NjE4NF5BMl5BanBnXkFtZTgwOTAwMTczNzE@._V1_

Wij kregen de DVD versie, zonder bonus.

Conclusie :

96050 Shades of Black was voor mij persoonlijk de reden om de 50 shades naar alle mannen toe goed te maken (sorry lady’s J ).

Waar de stereotypes in de originele prent de nodige frustratie zorgde aan arrogantie van de hoofd personage, werd in 50 shades Of black deze op ludieke, lachwekkende manier extra aangekaart over hoe het niet gaat in de dating wereld.

 

Reken op volharde (sorry voor de woordkeuze 😉 ) , zwarte humor en je zit zeker voor de komende 89 min gekluisterd voor eindeloos plezier

50 shades Of black is nu verkrijgbaar op VOD , Bluray & DVD.

Score :

9,8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights