Review : Fritz!Box Repeater 3000

Fritz!Box brengt met de Repeater 3000 een niet bepaalde kleinood op de markt, vergeet wall socket repeater die best wel kracht levert.

De Repeater 3000 is meer dan zomaar een repeater, het is een Mesh wifi-repeater die je wifi signaal weet te boosten en voorzien is van 3 zenders aan een hogere data ratio.

Technisch :

Een extra 5 Ghz signaal weet jou wifi signaal een werkelijke boost te geven waardoor alle andere repeaters en routers onderling communiceren met elkaar.

Voorzien van 2 Lan poorten kun je ook extra apparaten zoals set up box, pc of console aansluiten op je netwerk repeater.

Ideaal voor oudere toestellen zonder wifi connectie aan boord.

Net zoals elk AVM toestel, draait de Fritz!Box 3000 op de bekende Fritz! Software.

 

In onze review wisten we de Fritz!Box Repeater 3000 te combineren met de Fritz!Box 7530 en Devolo Magic 2 power Lines waarbij bewezen werd dat AVM ook andere merken en wireless punten toelaat als deze nu een repeater is of powerline met wifi van AVM Fritz! Of een andere merk.

Ook deden we de test met de Wlan Repeater 1750E van Fritz!Box die allen dankzij recente Update beschikken over de Mesh mogelijkheid.

Gebruik en conclusie:

Dankzij de Fritz! Operating System zijn alle toestellen gemakkelijk toe te voegen en herkenbaar in het netwerk zodat je een perfecte overzicht krijg en beheer van de toestellen, voor toestellen van een ander merk ben je toegewezen aan de software van Bv Devolo of het desbetreffende merk.

Fritz!box Repeater 3000 werpt een net over jou netwerk zodat er een optimale bereik word geleverd.

Zelfs met de WPF knop is het koppelen van je toestel uiterst gemakkelijk of je kan via de 2 LAN poorten je toestel rechtstreeks op de kabel aansluiten.

Dat de repeater compatibel is met andere toestellen is een must met een kleine kanttekening.

Terwijl de Repeater 3000 perfect werkt met andere merken, zal de Mesh technologie enkel werken als deze allemaal verbonden zijn via een Fritz!Box Router.

Elk ander merk zal jammer genoeg voor zorgen dat de MESH achterwege word gelaten.

Score :

9,2/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights