Review : Halo 4

Soms kan het leven van een redacteur hard zijn, zo ook de technische situaties wanneer je net die bewaar knop wil aanklikken en gans de computer crasht!

Gevolg , een falende harde schijf, gans je privé leven weg, en al jou waardevolle video’s, muziek, foto’s en documenten, samen met jou Review waar je aan hebt gewerkt…

Met gevolg leveren we jullie, met enige vertraging en onze excuses, een langverwachte review geschreven door Belgiumforce , en presenteren we u HALO 4 exclusieve voor Xbox 360. – Darklord

De lang verwachte Halo 4 is er dan eindelijk. Na dat 343 Industries de Halo: Anniversary had heruitgebracht gingen ze nu zelf aan de slag voor een nieuwe trilogie waarvan nu de eerste is uitgebracht Halo 4.

Verhaal :

Halo 4 begint weer met onze Held van de eerste 3 Halo‘s Master Chief die we toch al een tijdje gemist hadden in een nieuw verhaal.

Binnen de eerste minuten moet je al direct in de actie schieten nadat je pas bent ontwaakt.

Halo 4 campaign 1

Het enige dat je merk in je schip is dat je alleen bent en dat er zich een nieuw gevaar dreigt.

Tijdens je eerste gevecht tegen de gekende Covenant voel en zie je dat je schip en dat van de Covenant enkele keren precies worden gescand door iemand of iets dat je niet weet wat het ook mag zijn.

In de Campaign ga je vooral op zoek naar wie of wat je heeft gescand in dat eerste gevecht.

Later in het verhaal merk je al gauw op dat het een oeroude gevaar is dat zich terug heeft laten verschijnen en het wil maar 1 ding, onze thuisplaneet de aarde en heel het menselijk ras uitroeien.

Halo 4 campaign 5

Je moet je een baan zien te breken door de Covenant in het begin van het verhaal en daarna volgt zich een nog moeilijkere en betere vijand dat je ooit hebt tegen gekomen in de oorlog.

Zorg ervoor dat je weer de held bent als voordien die de aarde weer moet redden uit de klauwen van het kwaadaardige ras.

Wapens :

In de nieuwe Halo 4 zijn er tal van nieuwe wapens die je kan uitproberen in de campain of in de multiplayer elk heeft zijn unieke specialiteit.

Ook is de nieuwe vijand niet van de poes en moet je soms tactisch te werk gaan om ze alleen uit te schakel want Rambo stijl heeft geen zin ( enkel op easy natuurlijk).

Halo 4 campaign 7

Wat ook nieuw is aan Halo 4 is dat er nu Spartan Ops zijn. Dit zijn enkelvoudige missies die je tot een goed einde moet brengen.

Wanneer je daarin dood bent moet je heel de missie niet terug opnieuw spelen, je herspawnd gewoon terug in het begin en schakel de overgebleven vijand gewoon verder uit.

Per missie die je hebt uitgespeeld krijg je een kort filmpje dit allen vertoont dan een verhaallijn van een paar soldaten die in dienst zijn van de UNSC.

Je kan enkel het eerste deel spelen in het spel de andere 4 delen moet je dan met Microsoft points verder kopen als deze DLC’s klaar zijn.

Grafics :

De Graphics van Halo 4 zijn buiten gewoon uitstekend. Het is beter dan de laatste Halo en ze zijn zeer gedetailleerd.

Dit maakt het beeld ook scherper in actie en ook de omgeving waar je zich bevindt is adembenemend.

halo4_campaign-03halo4_campaign-04

De tussen scenario’s die je krijgt zijn bijna net als een film gewoon weg aangenaam om er enkel naar toe te kijken.

Na elke missie die je speelt of er tussen worden de filmpjes getoond zodat je even in rust kan genieten en een kleine pauze kunt inlassen.

Multiplayer :

De multiplayer van Halo is en blijft een topper van de Xbox 360 wereld.

Zo blijft grotendeels van de multiplayer hetzelfde als zijn voorgangers waarop niemand iets te merken heeft en zich ook te pletter kan op amuseren.

Hier en daar zijn er wel aanpassingen aan gedaan om het aangenamer en uitdagender te maken.

halo4_multiplayer-wraparound-02

Als je speelt voel je dat de speelsessie veel soepeler is dat zijn voorgangers en met eigen loadouts, ook zijn de wapens die je kan oppikken aangeduid zodat je niet constant moet zoeken naar dat ene favoriete wapen van je. Nog een van de aanpassingen zijn bij Griffball & Infection.

Bij Griffball kan e nu eindelijk de bal passen naar je teamgenoten en bij Infection zijn de zombies  nu echte zombies geworden i.p.v. je eigen pak met een plasma sword.

Zo en nu naar je post Marinier and drive them back in the same way they came and kill them all to save are home planet Earth !!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights