Review : Injustice – Gods Among Us

Toegeven, in de DC wereld is een vechtpartij altijd een adrenaline gepompte, actie gevulde scene die ons diep meesleurt in de verhaallijn, dit is dan ook zo bij Injustice : God Amoung Us die door dezelfde makers van Mortal Kombat werd op de markt gebracht

Verhaal :

Een schitterende DC verhaal bind alle vecht scenes aan elkaar om U tegen te zeggen:

Het begint allemaal wanneer Batman & Co teleporteert worden op verklaarbare wijze naar een alternatieve wereld, waar de slechte goed zijn en de goede slecht zijn, en hier en daar sommige Good guys nog altijd trouw aan hun eergevoel blijven.

De toon is hierbij gezet en “It All Makes Sense” over hoe iedereen tegenover elkaar kan staan in een legendarische knokfest der goden !

Singleplayer :

Zoals we daarnet al aangaven is de toon Injustice-God-Among-us-7van het verhaal direct al gezet en alles word netjes aan elkaar gebonden door een ijzersterk verhaal die perfect aan elkaar hangt.

Elke Match bestaat uit 2 of indien het  1 – 1 stand is een  3de vechtkamp waarbij elk een dubbele balk krijgt  :eerst zilver, vervolgens rood als finale levensbalk.

Tijdens de kamp bouw je niet enkel Hit points op maar ook bouw je verder aan jou special meter die je de gelegenheid geeft jou tegenstander een speciale moment te geven.

Elke personage bevat namelijk zijn eigen signature move waardoor jou tegenstander toch even mag genieten hoe hij zijn life bar omlaag ziet gaan in een schitterende Cut scene moment.

Multiplayer :

Multiplayer leent zich perfect in Injustice tot het moment om Local of Online tegen jou vrienden op de vuist te gaan.

Dito aan spelwijze van Alt-Costume-Harley-Quinn-Injustice-Gods-Among-UsSingleplayer, maar gewoon in de vorm van een snelle knokpartij met hilarische kreten van jou tegenstander tot gevolg : gaande van de typische “wtf ?!” tot de zalige , in de muziek klinkende in de oren : “Dees kunde toch echt niet menen ?!” of onze old time favoriet die we vaak van Belgiumforce mochten horen :” Ey komaan gast wa is dees nu ?!

Grafisch :

Bewezen in de recente Mortal Kombat Reeks is dat de Grafics een sterk staaltje gameplay leveren met een hoog detail factor die niet alleen binnen de cut scenes afspelen, maar ook lekker in de game aanwezig zijn waardoor elke move vloeiend op onze oogbollen geprent staan en een echte film gevoel geven.

injustice-nightwing21

Dit is eigenlijk allemaal niet te verwonderen als je ziet tot wat ze met de Unreal Engine weten te bekomen, en geloof ons : In Unreal , we trust !

Sound :

Schitterende voice-acting dankzij een groot gedeelte aan acteurs uit de Justice League serie die mooi gecombineerd worden met Epic filmmuziek gehalte.

Deze Combo laat de adrenaline door je lijf gieren en sleuren je spontaan mee in het avontuur.

Sluit er nog eens je  5.1 surround op aan en je denkt dat je midden in de serie zit van jou favo DC serie.

Line-Up :

In totaal  24 personages om te beginnen maken de reveu gaande van  Superman, The Flash en The Green Lantern tot superschurken als The Joker, Doomsday en Ares.

Injustice-Gods-Among-Us-Killer-Frost

Elke personage voelt werkelijk anders aan in zijn moves, skills en omgang waardoor je echt deze keer dien te weten welke personage het best bij jou ligt.

Deze lijst word trouwens verder uitgebreid met DLC personages zoals de recent aangekondigde Lobo.

Gameplay :

Naast de Multi & Singleplayer is er nog andere lekkers te vinden in deze wat ons al betreft Game Of The Year – Game.

Gokken doen we met onze XP-punten bij de plaatselijke bookie in een gokje naar wie der een match wint.

Of breid je skills verder uit in de online Trainings-modus.

Levensduur :

Toegeven, dat een fighting game vaak een korte levensduur bevat, maar dan is de vraag : wat is een korte levensduur ?

  • Voor velen die enkel het verhaallijn spelen is de fun over na de volle history te hebben doorlopen en elke match hebben meegemaakt waardoor je jou inleeft in het verhaal.
  • Voor anderen blijft de fun lopen niet enkel door nodige DLC’s, maar ook in vriendengroep om elkaar eens uit te dagen en potje te knokken, net zoals je eens een FIFA zou opleggen.
  • Aan de andere kant is er ook een  3de doelgroep , de generatie die opgroeide met Killer Instinct en Mortal Kombat en de Street Fighter reeks, zij zullen dus zeer lang kauwen op een Topgame als Injustice : God Amoung Us, met of zonder de tal aan DLC’s

Conclusie :

Laten we gewoon kort zijn in onze conclusie :

  • enkel goeds :
  • Strak en sterke verhaallijn ,
  • Prachtige Filmachtige grafics
  • Soundtrack & Voice acting om U tegen te zeggen
  • en een ware DC fan-treatment behandeling met een tal aan extra’s die je kan unlocken : gaande van concept art, tot skins & extra features dankzij de  verdiende XP

Al dat goeds, dat we ook kunnen melden dat we hier geen enkele minpunt wisten te vinden in deze Kick Ass game

Onze Punten mogen dus er zijn met een wel over-verdiende

9,8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights