Review : NHL 13

We zetten onze ijshockey masker op en gaan ten strijde tegen, de gasten teams in NHL 13!

Dankzij zijn snelle, actie op het scherm beleef je de spanning alsof je er midden in zit, als je nu met controller of Kinect spraakherkenning speelt of beide.

True Performance Skating, vormt dan ook de succes feature van NHL 13,een feature die de realisme zo hoog brengt dak geen enkele zelfde actie meermaals overkomt.

NHL zoals het moet

Al snel is merkbaar dat er in NHL 13 veel tijd werd investeert , met name verbetering van de A.I. (Artificiële Intelligentie ),

Net zoals aan de omgeving werd er zwaar aandacht aan besteed, niet zoals sommige games dat het publiek eruit ziet als enkele penseel streken of stipjes op het scherm.

EA  Sports heeft het onderste uit de kan gehaald om deze versie van NHL 13 een visueel parel te maken.

Scoren aan de andere kant is niet meer zo simpel als tevoren dankzij de voorheen vermelde I.A.,

Met andere woorden een 2 VS 1 scenario door een lopend pasje uit te voeren zal je niet meer zo licht verteren en toch wat meer inspanning van je vragen. De doelman zal echt op elke move voorbereid zijn en dus op meerdere aanvallen concentreren.

Dit betekend dat je toch een meer tactische en strategische aanpak zal nodig hebben in plaats van de rush in –stormloop manoeuvre .

Spelmodes :

Qua spelmodes is er toch ruimschoots genoeg terug te vinden ,

  • Be A Pro: laat je de mogelijkheid om in de huid van jou favoriete speler te kruipen
  • Een Create Charactor mode is dan weer de mogelijkheid om je eigen personage aan te maken en een plekje in de Hall of Fame te verdienen.
  • Hockey Ultimate Team is terug aanwezig
  • En met Be A GM neem je de taak op van team manager
  • NHL Live Moments bied je dan een keuze uit  26 legendarische momenten uit het NHL geschiedenis, die jou opnieuw mag beleven
  • Tenslotte viel onze oog ook op GM Connected. Een online versie van Be A GM, waarbij zowel CO-op als versus gameplay mogelijk is.

30 teams in totaal ,met elk meerdere spelers per team en een aan te raden App : zo beheer je jou team zelfs on the road.

Conclusie :

NHL 13 is zwaar veranderd bij zijn vorige edities, nog uitgebreider en aan de engine werd zwaar over nagedacht , de aangepaste Physics engine zorgen ervoor dat geen enkele tegenaanval hetzelfde aanvoelt en zo moet het ook!

Met een Dikke 9,5 op 10 scoort NHL 13 heel goed op onze sport gemoed

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights