Review: Street of Rage 4

Street of Rage is terug met felle kleuren, terug de beat em up reeks gekend in midden 90’s is terug en is zeer belovend met nieuwe mode.

Street of Rage speel zich 10 jaar af na de event van Street of Rage 3. Wood Oak City is terug onder controle van de crimineel vakbond geleid door Y twins, De origineel karakters Axel Stone, Blaze Fielding en Adam Hunter zijn terug paraat om de vakbond te verslaan maar worden geholpen door Cherry dochter van Adam en door Floyd een leerling van Dr Zan.

Het spel is zeer basic van links naar rechts wandelen en iedereen kort en klein slaan. Paar knoppen om te leren, geen grote combo’s of ingewikkelde combinatie van knoppen om te kunnen de bazen te verslaan.
Er is zelfs een duel mode waar je met de hoofd caracter kan 1 vs 1 kan vechten zoals elk standaard klassiek vecht game. Leuk toevoeging in de reeks was niet echt nodig maar is wel leuk om iets nieuws te hebben. Je kan locaal met vrienden spelen maar ook online

.

mooi felle kleuren, mooi getekend en zeer aangenaam om naar toe te kijken.

Muziek is zalig retro stijl en beetje modern erin, geluid van de vintjes en explosies zijn heel mooi afgewerkt

Street of rage fan’s zeker en vast een aanrader die zeker moeite is, voor de nieuwe in de gengre het is zalig beat em up game die je zeker veel plezier als stress level zal testen.

Score : 8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights