Review : The Big Bang Theory Season 9

Met de bijna langst lopende record in de geschiedenis van TV series, zit Big Bang intussen al aan Season 9.
Vorig seizoen eindigde met een verrassende effect toen Amy koos om Sheldon te laten vallen, waardoor Sheldon zelf net op het punt stond haar ten huwelijk te vragen.

En de verhalen van Leonard en Penny groeien ook verder door in het nieuwe seizoen wanneer ze op het punt staan om te trouwen.

Verhaal :

In het 9de seizoen is de impact van de gebeurtenissen nog steeds voelbaar wanneer Sheldon van bewust is wat hij verloren heeft in het leven nu Amy er niet meer is.

106900_d0032b_bf6eca54

Nu pas beseft hij dat hij haar teveel vanzelfsprekend heeft genomen al die tijd.

107115_d0173bc_dbedd94a

Sheldon word volwassen en het werd een beetje tijd ook.

Niet alleen Sheldon word een stuk sterker door zijn breuk, ook Amy zelf laat meer van zich afbijten wanneer zij meestal het punt van de grappen door anderen word bestempeld.

106874_d0048b_5f35e6De 2 weten dan ook waar ze samen moeten aan werken en beslissen vervolgens een vorm van samenwonen project uit te oefenen.

Leonard & penny hun huwelijk komt echter op een randje staan door een loslippige bruidegom die de geheimen van vegas niet kan verzwijgen.

Een zware beproeving voor de 2 die enkel de sterkste liefde kan overwinnen.

Raj heeft jammer genoeg als forever alone type een andere Valentijn ervaring wanneer hij van 2 dames de keur krijgt en in de smaak valt.. maar al die aandacht , zal hij dat wel aan kunnen?

Cinematografie :

Big Bang Theorie Season  9 begint op luchtige manier tot in de helft van het seizoen, nadien voelen we toch een meer serieuze sfeer hangen waardoor we ons afvragen hoe het zal aflopen tussen de vrienden in de LOVE.

107000_d0968b_a76d54c0Voor de 9de keer weten de makers de chemische reactie te bewaren en groeien de personages in hun rollen.

Het duurt toch zeker tot de helft van het seizoen voor alles weer koek en ei is, en de koppels de volgende stap nemen.

Extra’s :

  • Comic-con panel 2016
  • #JustAskBBT : if you get the coutch… en If I had mars zijn  2 specials waarin de cast twitter vragen beantwoorden
  • The Big Bang Theorie gives back
  • Love is rocket Science
  • The Big 200 : viering van de 200ste aflevering
  • Gag reel

Conclusie:

107000_d0732b_464bb174Met een eerste deel van het seizoen vrolijk en een donkere sfeer in het  2de deel, merk je toch dat The Big Bang Theorie een stukje volwassener is geworden.

 

Dat het niet altijd koek en ei tussen de koppels kan zijn is een feit, maar hoe hard ze ook hun best doen om alles goed te krijgen .. het is Big Bang Theorie tenslotte.

5000227133_bx_big_bang_theory_s9_dvd_sl_3d_7ee2e1ad-1Big bang Theorie is nu beschikbaar op DVD als 9de seizoen.

Score:

7,6/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights