Review: The Last Ship seizoen 2

In het eerste Seizoen van The Last Ship zagen we hoe de bemanning van het marineschip Nathan James onder bevel van Kapitein Chandler (Eric Dane) en diens 2de hand officier Mike Slattery ( Adam Baldwin) een geneesmiddel zaten te zoeken om het virus te kunnen bestrijden dat 80% van de wereld bevolking heeft uitgeroeid.

Dankzij Dr. Rachel Scott (Rhona Mitra) hadden ze na een lange zoektocht eindelijk een geneesmiddel kunnen vinden dat ervoor zorgde dat het virus niets van schade meer deed tegen de mensen.

Hun doel is nu om het geneesmiddel op vaste bodem te zetten in Amerika en het daar te kunnen produceren zodat ze de hele wereld bevolking kunnen helpen.

Verhaal:

Kapitein Chandler en zijn bemanning hebben eindelijk een veilige plaats gevonden waar ze hun geneesmiddel in veiligheid kunnen produceren met behulp van militairen die nog dienst houden aan hun natie en eer voor het vaderland in de chaos van de nieuwe wereld.

Nadat ze de nieuwe orde van Amerika die geleid wordt door Granderson een halt hebben kunnen toe zetten. Eens ze echter hier zijn gekomen merken ze dat ze geconfronteerd worden door een nieuwe vijand die de macht naar hun kant hebben getrokken.

The-Last-Ship-Title

Deze vijand is echter immuun tegen het virus en hebben hun eigen natie opgebouwd wanneer de bemanning en het marineschip Nathan James op zee was op zoek naar een geneesmiddel.

Deze organisatie is goed ontwikkeld en is zeer sterk aan de grond en op zee door middel van hun gevreesde onderzeeër die bijna niet te spotten valt en waar Kapitein Chandler veel moeilijkheden mee zal hebben om deze vijand te baas te kunnen zijn.ship 6

Hij rekent op zijn gedrilde bemanning en zijn rechter hand officier Mike Slattery om deze vijand te kunnen verslaan.

Tijdens dat ze op vaste land zijn probeert Dr. Rachel Scott het geneesmiddel te maken in een massa productie zodat ze eerst Amerika kunnen reden en daarna het kunnen verspreiden naar andere continenten.

Tijdens het zoeken naar een geschikte labo merken ze dat hun vijand hen telkens een stapje voor is en hen elke keer hun plannen dwarsbomen zodat ze het geneesmiddel niet kunnen maken en zo de macht over de mensen die wanhopig op het geneesmiddel staan te wachten in hun match houden.

ship 5

De leider van deze nieuwe Natie is Sean Ramsey die match heeft over heel Europa en hun basis in Amerika wil versterken door het Kapitein Chandler het leven zuur te maken en al hun plannen om het geneesmiddel te kunnen maken te dwarsbomen door labo’s te vernietigen en de inwoners van Amerika om de tuin te leiden met mooie praatjes en propaganda te maken dat het Amerikaans leger achter het verspreiden van het virus zit en zo de macht stevig in handen te kunnen houden.

The.Last.Ship.S02E01

Kapitein Chandler en zijn bemanning en andere vrijwillige soldaten zullen alles op alles zetten om de wereld uit deze verscheurende apocalyptische wereld te bevrijden en terug orde op de wereld te zetten zoals de aarde voordien was. Dit zal echter geen makkelijke klus worden met de goed georganiseerde Natie vanSean Ramsey

Cinematografie:

De graphics van The Last Ship zijn spectaculair door de cast van wie had je nu verwacht Michael Bay die alles tot in de puntjes heeft voorbereid.
De actie scenes die zich voordoen zijn fenomenaal waardoor je tot het puntje van je stoel gaat zitten en tot slot terug tot tegen je rugsteun wordt geblazen.

17233770De kapitein van het marineschip Nathan James: die ervoor zorgt dat hij altijd de juiste keuzes neemt en ervoor zorgt dat zijn bemanning en de bevolking die wachtend op het geneesmiddel veilig kan stellen. Eric Dane als Kapitein Chandler.

De 2de in rang en al de taken overneemt als de Kapitein niet aanwezig op het marineschip Nathan James Adam Baldwin als officier Mike Slattery.

De onderzoekster die het geneesmiddel vond tegen deze verschrikkelijke virus dat de wereld in chaos bracht Rhona Mitra als Dr. Rachel Scott.

De leidster van de nieuwe Orde in Amerika die de meest invloedrijkste personen van statussen in haar nieuwe wereld wou en de rest van de bevolking liet stikken Alfre Woodward als Amy Grandserson.

De leiders van de sterke Natie die immuun zijn tegen het virus en de macht willen hebben over heel de wereld leider Brian F. O’Byrne als Sean Ramsey  en diens jongere broer Nick Court als Ned.

Bonus:

  • Inside the Episode
  • Exclusive Look
  • The making of Season 2
  • Vulture Team Featurette

Conclusie:

Deze super spannende serie van Warner Bros en TNT behoord in je collectie als je van de combinatie actie,thriller en Apocalyptische fictie houd.

In dit 13- delige serie ga je je geen seconde mee vervelen altijd spannend en grove actie scenes.

De USS Nathan James en hun bemanning zullen er alles aan doen om deze zieke wereld terug te kunnen genezen en zullen tot alles in staat zijn om hun doel te kunnen bereiken !

Wij geven The Last Ship Seizoen 2 een wel verdiende.

Score :

9/10

The Last Ship seizoen 2 is nu te koop op Blu-Ray en DVD

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights