Review: Titans S2 (Dvd)

Dc zet met hun eerste paradepaardje voor hun streaming platform in usa scherp in met het 2de seizoen van Titans!

DC universe mag dan als streaming app in de USA tellen,gelukkig kan derest van de wereld meegenieten via het Netflix platform.

Zo is recent Titans Season 2 gereleast op Dvd.

Met een clifhanger in het eerste seizoen waar je in de post credits scene een jonge superman (?) Krijgt te zien die eigenlijk zijn kloon is, en Krypo de golden retriever met kryptonion krachten, zet de reeks verder in op de verdere gebeurtenissen van Dick en zijn team die voor een nieuwe gebeurtenis staan

Verhaal:

2de seizoen gaat verder waar de teaser cliffhanger ons naliet, met de onthulling van een buitenaardse mens en een hond en meer!

Wanneer de Titans versterking krijgen van Wonder Girl en Jason Todd als de nieuwe Robin, blijkt deze meer dan welkom te zijn wanneer een oude vijand terug ten tonele komt.

Deathstroke heeft een appeltje te schillen met de Titans in een oude dispuut die enkel erger word wanneer Rose, zijn dochter in de smaak valt bij de Titans en vader Deathstroke, Slade Wilson de rug toe keert.

Ondertussen volgen we het verhaal van Super Boy ” Connor” en zijn trouwe hond Krypto na een uitbraak bij CADMUS , waar hij als kloon van Superman werd ontworpen via en voor een reeks experimenten.

Rachel leert intussen om te gaan met haar krachten en haar vader’s invloed op haar leven terwijl haar beste vriendin Starfire zich probeerd haar leven te hervatten terwijl haar zus op de hielen zit.

De geschiedenis van Titans en Slade leren we ook kennen met een groot verlies die Dick Grayson en Dawn A.K.A Dove & Hank Hall als Hawk zich nog sterk herkennen samen met Donna Troy, Dochter van Dianna, Wonder Woman.

Krachten diene gebundeld te worden terwijl ze verdeeld worden en de Titans leren snel dat ze elkaar nodig hebben in het 2de seizoen Van DC Titans

Conclussie :

Lang leve Netflix die de content van DC Universe voor deel wisten te brengen op streaming, waar fans ook kunnen nagenieten op home release.

Beide seasons staan reeds online beschikbaar, al was het wachten op Doom Patrol die via het eerste seizoen van Titans werd introduceert als Backdoor Pilot.

Geen woord over de 3de, reeds annuleerde DC Reeks Swamp Thing, maar gezien de reeksen niet Cross-over gelinkt zijn kan dit allemaal geen kwaad zoals het geval was bij Arrowverse

Titans S2 zit vol leuke easter egg’s en verwijzingen naar het DC Universe en bieden je een betere kijk in de eerdere versie van Titans (pre-season 1).

 

met een diepere  personage opbouw en richting geboorte Nightwing, Is Titans Season 2 weer een gedurfde aanrader met behoudend titel als DC’s paradepaardje.

Een meer serieuze reeks in de DC wereld is meer welkom, waar onlangs DC ook met in de USA geslaagde Stargirl zich weet een onderscheid te maken van de meer luchter Arrow, Flash en, Legends Of Tomorow.

Titans Season 2 is nu verkrijgbaar op DVD en Digital streaming

Score:

8/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights