Rezzed evenement brengt ons geweldige titels.

Met iets meer dan een maand te gaan werdt het hoog tijd dat we op de hoogte werden gebracht van de laatste ontwikkelingen voor dit jaar in Rezzed.

Wie niet weet wat Rezzed is, wel het is een game-evenement die toegewijd is aan de wondere wereld van PC & Indy games. Een show waarin titels die opgebouwd zijn uit een groot budget naast eigenaardigheden staat van Indy.

Hier kan je even aanschouwen wat het evenement van vorig jaar exact inhoud.

De 1ste reeks van speelbare games zijn aangekondigd voor het evenement van dit jaar en we zijn opgetogen te zien dat SEGA’s langverwachte strategie titels ook beschikbaar zullen zijn om door u gespeeld te worden op de beursvloer

  • Total War: Rome 2
  • Company of Heroes 2
  • Sir, You Are Being Hunted (Denk aan S.T.A.L.K.E.R. en DayZ maar met robots, tweed en tea)
  • Project Zomboid – Een zombie survival RPG met een open wereld, dag en nacht cyclussen en mod tools

De eerste openbare speelbare code voor Rome 2 en dus , op het Rezzed evenement, een van de eerste plaatsen waar je de mogelijkheid zult hebben om dit spel in jouw handen te kunnen houden.

Binnenkort brengen we je nog meer nieuws over de mogelijke games die je kan spelen. Ook zal je de mogelijkheid hebben om te praten met Chris Avellone over Obsidian Entertainment’s nieuwe RPG, Project Eternity, & Mark Morris en Chris Delay met de laatste nieuwtjes over Prison Architect.

Dit evenement gaat door in

THE NEC – BIRMINGHAM op 22 & 23 JUNI (Tickets kosten £12 per dag or £15 voor het hele weekend)

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights