SAINTS ROW IV – The Commander in Chief editie?!!

Geloof het of niet maar toch is het zo, Deep Silver kondigt aan dat de ‘Commander in Chief Edition’ voor de toekomstige SAINTS ROW IV beschikbaar zal zijn als Pre-order in Europa!

In deze aflevering van de Saints Row-franchise gaat ontwikkelaar Volition verder met het opvoeren van de status van de ‘Third Street Saints’. De leiders van de vrije wereld worden aangevallen door een Alien invasie in de ‘Land of the free’ en jij moet met jouw bende er alles aan doen om de wereld te redden in Saints-Style.

Om jou in deze missie te helpen zal je met, The Commander in Chief Edition volledig Lock-and-Loaded zijn met een Screaming Eagle dat raketten afvuurt en de “Sonic Scream” die jouw vijanden versuft, verward en waarschijnlijk voor het leven getekend achterlaat.

Natuurlijk moet je er geweldig uitzien wanneer je de wereld aan het redden bent dus krijg je ook nog eens in de Commander in Chief editie een limited-editie van American-Icon ‘Uncle Sam’ uniform die opgemaakt is in de kleuren van de Amerikaanse vlag, Rood, Wit en Blauw.

Niet te vergeten omdat je de beste [lees: meest belachelijk overpowered wapens ooit bedacht] tools nodig hebt om de wereld te redden geeft Volition & Deep Silver jou een stimuleringspakket met de “MERICA GUN” in inbegrepen. Een wapen vol met ongelooflijk verbazingwekkende vuurkracht waarbij je ook nog eens een extra loadout hebt die voor jou voor het grijpen ligt:

  • Mini-guns
  • Vlammenwerpers
  • Machinegeweren
  • Raketwerpers

De Commander in Chief Editie zal beschikbaar zijn net zoals de Standaard versie & de Collector’s Editie.

Om er zeker van te zijn dat jij jouw exemplaar kan veiligstellen wordt er aangeraden om nu al te pre-orderen want SAINTS ROW komt uit op

  • PC (Noord-Amerika 20/08/2013 & In de rest van de wereld 23/08/2013)
  • Xbox 360 (Noord-Amerika 20/08/2013 & In de rest van de wereld 23/08/2013)
  • PlayStation 3 (Noord-Amerika 20/08/2013 & In de rest van de wereld 23/08/2013)

Saints Row

Kleine samenvatting over SAINTS ROW IV

In Saints Row IV, is de big boss van de Saints  verkozen tot het Presidentschap van de Verenigde Staten. Maar de Saints beginnen nog maar net. Nu de larger-than-life waanzin van de Saints serie krijgt een nieuwe wending met een katastrofisch buitenaardse invasie, en de aliens hebben de Saints overgebracht naar een bizarro-Steelport simulatie. Hier hanteren ze gigantische superkrachten en strijden om de mensheid te bevrijden van de buitenaardse opa Zinyak’s mentale greep. Ontsnap aan de simulatie dat de Saints gevangen houdt of sterf tijdens het proberen

Saints Row IV laat spelers verdiepen in een arsenaal van buitenaardse wapens en technologie die elk Saint zal veranderen in een ultieme eenheid van vernieling. Maak gebruik van out-of-this-world superkrachten om je helemaal naar de top te vechten. Met geïntensiveerde actie en verbeterde maatwerk, kunnen spelers gebruik maken van hun nieuwe superkrachten en over gebouwen springen, outrun de snelste sportwagens, of stuur vijanden de lucht in met telekinese in de grootste, meest krankzinnige aflevering van Saints Row ooit gezien.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights