SIMS 4 komt naar de PC & MAC

Sul Sul*! Het Maxis-label van Electronic Arts kondigt ons aan dat ze momenteel bezig zijn met het ontwikkelen, door The Sims Studio, van

DE SIMS 4

  • PC
  • MAC

Bij het ontwikkelen van deze game wordt er nog meer hart en ziel ingestoken en krijg je nog een sterkere band met de meest expressieve, verrassende en charmante Sims ooit in de offline singleplayer.

Je zult hier een persoonlijke wereld oprichten met nieuwe en eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen en zal zo jouw creativiteit kunnen delen met je vrienden en fans. Door passie en creativiteit van miljoenen fans rond de hele wereld aangedreven en hun doorlopende toewijding aan de gamereeks vormt een bron van creatieve inspiratie voor eht team van The Sims Studio en spoort ze aan om een van ’s werelds populairste simulatiegames ooit te maken.

Een speciale VIPbriefing werd gehouden om de 30 miljoen fans te bedanken voor de ondersteuning in al die jaren. Hierin krijgen ze het grote nieuws te horen van De Sims 4 en konden zo als eerste op de hoogte gebracht worden over de hele wereld. Deze bevoorrechte fans zullen naarmate de ontwikkeling van de game vordert speciale toegang tot het ontwikkelingsteam krijgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights