Sonic Mania Plus sprint 17 juli naar de winkels!

Oproep aan alle Sonic-fans!

Vandaag heeft SEGA® aangekondigd dat Sonic Mania™ Plus, de definitieve versie van de veelgeprezen platformgame Sonic Mania op 17 juli 2018 verschijnt.

Fans kunnen de game nu digitaal pre-orderen voor Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch, in first party-winkels en bij deelnemende retailers.

Om dit goede nieuws te vieren, heeft SEGA een splinternieuwe, spectaculaire trailer onthuld met animaties van de geliefde Tyson Hesse.

Sonic Mania Plus bouwt voort op het momentum van een van de beste platformgames van 2017, Sonic Mania.

Die game is uitgebreid met twee nieuwe speelbare personages uit eerdere Sonic-games, Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel.

Ook nieuw is de Encore-stand die zorgt voor een frisse kijk op vertrouwde zones, met nieuwe uitdagingen en lay-outs voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

De Competition- en Time Attack-standen krijgen een update om ze geschikt te maken voor vier spelers, terwijl de Time Trials Ghost-uitdagingen krijgen.

Dit alles wordt geleverd in een gloednieuwe fysieke editie met een verzamelboek van 32 pagina’s, een omkeerbare SEGA Mega Drive-hoes en holografische verpakking.

Spelers die de originele digitale versie van Sonic Mania op consoles en pc hebben gekocht, kunnen hun game upgraden naar Sonic Mania Plus.

Daarvoor kunnen ze vanaf 17 juli 2018 voor
€4,99 het Encore DLC-pakket aanschaffen op Steam en in first party-winkels.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights