Soul Sacrifice

De japanse game Soul Sacrifice is nu ook in België verkrijgbaar.
Al een grote hit in Japan en nu is het tijd voor België om de magie van Soul Sacrifice te ontdekken.

Kruip in de huid van een slaaf voor wie het einde van zijn leven steeds dichterbij lijkt te komen. Na het vinden van een magisch boek draait het verhaal om. Is het een uitweg, of haalt dit boek juist het slechtste in je naar boven?

227196-ss1

Soul Sacrifice is vanaf nu exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation®Vita via zowel de PlayStation Store als op game card in de winkel.

Het leven van het hoofdpersonage heeft alles weg van een hopeloze nachtmerrie.
Tot de dood veroordeeld en zonder enige uitleg opgesloten in een kleine cel, verdoemd om de rest van je leven door te brengen als onderdaan van een wrede tovenaar. 45388-bezig-keiji-inafune-in-gesprek-met-sony-over-soul-sacrifice-2
Alles verandert bij de ontdekking van een magisch boek, dat eigenlijk meer weg heeft van een monster. Tijdens je avontuur kom je oog in oog te staan met angstaanjagende vijanden. Je kan spreuken verdienen door het maken van offers.
Deze offers verschillen van een stuk hout, tot het leven van een medespeler.
Hoe groter het offer, hoe sterker de spreuk.

De game beschikt over een zeer uitgebreide singleplayer en een online co-op modus, hierin kan je met maximaal 3 anderen op avontuur gaan.
Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, kan je met de ingebouwde microfoon contact houden met je medespelers.

soul_sacrifice_cerebus (1)

Via de PlayStation Store is de demo van de game te downloaden en is het eerste hoofdstuk gratis te spelen. Bij aanschaf van de volledige versie ga je gewoon verder waar je gebleven was. In de toekomst staat verschillende DLC gepland, zowel gratis als betalend.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights