SPARTACUS LEGENDS verzameld zijn troepen op XBLA & PSN

Ubisoft kondigd een nieuwe vechtgame aan die je in 2013 op je Xbox Live Arcade & Playstation Network terugvind : Spartacus Legends sleept je mee in het Spartacus universum gebaseerd op de wereld en personages van de hitserie : Spartacus.

 Als ware gladiator zul je de glorieuze momenten van Spartacus beleven, gaande van zijn trainingen in de Ludus, tot de Brute gevechten in de Arena met als doel de ultieme Gladiator aller tijden te worden die doorheen de geschiedenis bekend staat : Spartacus.

Met duizenden wapencombinaties; een sterke skill systeem en grote selectie aan uitrusting zal Spartacus Legends de ware legende naar jou gaming console brengen, waar jou gedurfde tegenstanders staat te wachten om in stukken te hakken.

Speel als Spartacus , Crixus of maak gewoon je eigen Gladiator in offline gevechten of online in de multiplayer tegen vrienden om zo de ranglijsten te domineren.

De productie van Spartacus , die zo getrouw mogelijk aan de serie ligt is te danken aan Liam Mcintyre die in de serie de hoofdrol speelt

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights