Speel in januari de For Honor Closed Beta!

Spelers betreden de wereld van Ashfeld, Valkenheim en Myre met nieuwe multiplayermodi die allemaal in het teken staan van de eeuwenoude strijd tussen de Vikingen, Samoerai en Ridders.

Ook is de Faction War, de meta-game binnen de game, van For Honor onthuld.

Dit is een enorm cross-platform conflict tussen de Ridders, Vikingen en Samoerai. Spelers sluiten zich aan bij de factie waarvoor ze willen strijden. V

anaf dat moment verdienen ze aan de hand van hun verdiensten in de multiplayer war assets, een in-game betaalmiddel, voor hun factie.

Deze war assets kunnen vervolgens door spelers ingezet worden om hun factie gebieden te laten veroveren of verdedigen. Elke strijd is belangrijk, aangezien alle spelers bijdragen aan de glorie van hun factie tijdens ieder multiplayerseizoen dat tien weken duurt.

Zodra het seizoen eindigt, ontvangen alle spelers van For Honor, ook al hebben ze niet gespeeld, beloningen die gebaseerd zijn op de prestaties van hun factie.

Na ieder seizoen begint de Faction War opnieuw.

Om spelers alvast klaar te stomen voor Faction War, kunnen zij met War of the Factions tijdens de Closed Beta al een glimp hiervan opvangen.

War of the Factions houdt namelijk alle multiplayeractiviteiten op alle platformen tijdens de Closed Beta in januari 2017 bij en beloont zowel alle deelnemende spelers als de winnende factie.

Spelers kunnen in For Honor vertrouwen op 12 speelbare

Helden, die verdeeld zijn over de drie facties. V

andaag zijn twee nieuwe Heavy class Helden – de Samoerai ‘Shugoki’ en de Viking ‘Krijgsheer’ – en één nieuwe Assassin klasse – de Ridder ‘Vredesbewaker’ – onthuld, die zorgen voor meer diepgang in de competitieve multiplayer:

 • Shugoki:

  Ooit de bewakers van de Samoerai, nu zijn ze als familie.
  Gigantisch en wreed, met de kanabo als wapen: een grote, zware stok waarmee enkel zij goed om kunnen gaan.

  De Shugoki is niet zo wendbaar als de andere Samoerai, maar maakt dit met zijn weerstand en kracht meer dan goed en is daardoor een gevreesde kracht op het strijdveld.

 • Krijgsheer:

  De naam Krijgsheer krijgen alleen de echte leiders in de strijd die hun hele leven wijden aan het beschermen van diegenen die het nodig hebben.
  De naam zelf stamt af van oeroude Viking-tradities.
  Het schild van de Krijgsheer is zowel veelzijdig als sterk en het zwaard waarop wordt vertrouwd oogt simpel, maar is ontzettend scherp en dodelijk.

 • Vredesbewaker:

  Geselecteerd vanwege hun wanhoop, vernedering en toewijding, maar vooral vanwege hun onbreekbare belofte om alles wat zij doen geheim te houden.
  Snel en dodelijk vechten zij met een kort zwaar in de ene hand en een dolk in de andere.
  Vredesbewakers zijn de dodelijkste duellisten van alle Assassins en kunnen een gevecht beslissen al voordat de vijand ze gezien heeft.

Spelers ontdekken waarom deze dappere Helden oorlog met elkaar voeren in de nieuwe campagnetrailer.

In deze trailer duik je dieper in de wereld van For Honor en Apollyon, de belangrijkste vijand in de game, die erop uit is om de conflicten tussen de facties te verergeren.

De nieuwe trailer omlijnt de motivaties van de drie facties: de Ridders van het IJzeren Legioen, de Warborn Vikingen en de Samoerai van het Dawn Empire.

In de singleplayer-campagne van For Honor, die tevens in online coöp te spelen is, ontdekken spelers meer over de brute en onvergeeflijke wereld van For Honor.

Spelers kunnen al een voorproefje krijgen van For Honor door nu te registreren voor de Closed Beta.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights