!!Spotlight : Shadowslajer

Playr00m groeit en oplettende lezers hebben het al vaak gezien.

Sinds poosje is er een nieuwe slaaf Telg in onze Officiële Crew.

Geschiedenis tussen Hem & Darklord gaan in privé leven ver, ze waren ooit Collega’s, nu goeie vrienden,

En daarom willen we ook eens de enige echte Shadowslajer aan jullie voorstellen. Dus zet je schrap, want hier is de grill !

  • Hoe ben je ook bij Playr00m geraakt ?

Alles begon toen ik dus met Darklord kennis maakte op het werk. Blijkte dat we allebei toch ook een gezamenlijke ‘hobby’ hadden en dat was dus het fanatisme voor de gamingwereld. Zo begon het met eerst wat games te bespreken, kwam er ter ore dat Darklord een website beheerde genaamd Playr00m.be en dus van wat er allemaal zo gebeurde in de gamingwereld inclusief al het gamingnews dat men op onze schotel gewerpt krijgt wat een ware ervaring is waarvan wij dan deel mogen maken.

Interesse was gewekt! Een nieuwe fase, die mij wel fascineerde, is de werking van zo’n website waarbij ik allerlei vragen gesteld heb die achteraf ook mijn beslissing hebben gevormd om te beginnen schrijven voor Playr00m.be

  • Je schrijft nu al even voor Playr00m , wat kan je zeggen over hoe je op de tijd voor & nu terug kijkt ?

Het is geweldig om op de hoogte te zijn van wat zal komen, op de hoogte zijn van wat men zal kunnen verwachten en om dit mee te delen aan de gamingcommunity! Een waar plezier eigenlijk om de schakel te zijn tussen ontwerpers, ontwikkelaars en uitgevers  en de gamers. Het kunnen publiceren van toekomstig plezier waar iedereen van kan genieten is werkelijk iets bevrijdend :).  Vroeger was ikzelf een die moest wachten en zelf uitzoeken of er een nieuwe game van enkele favorieten ging uitkomen. Nu niet meer nu weet ik het zelf al maar heb ik nog eens de privilege om dit door te geven aan andere ontelbare gamers!

  • Moest je lang nadenken over je deelname aan de website ?

Er komt wel heel wat bij kijken en ook toch een aardige periode aan tijd die je eraan moet besteden maar ja, ik heb wel even moeten nadenken en zien of het combineerbaar ging zijn met mijn privéleven. In kwestie om deel te nemen niet maar wel of het er nog tussenin paste :). Dit werd mogelijk dus, hierbij ben ik nu blij lid van www.playr00m.be

  • 60 seconden, vertel snel iets over jezelf en hou het Epic !

Ik ben dus Shadowslajer, ik hou wel van gamen en heb hierbij enkele favoriete titels zoals De Assassin’s creed reeks, de Halo reeks, Call of Duty reeks, … .

Persoonlijk ben ik niet iemand van zoveel woorden maar als men iets wilt weten moet men het maar vragen :).

  • Wat zijn jou voornaamste taken bij Playr00m en hoe zie jij jezelf in de toekomst bij Playr00m?

 Tot op dit ogenblik zijn dit mails verwerken, gamenieuws uitbrengen naar de gamingwereld en regelmatig eens een game testen waarvan dan een review gemaakt wordt. Voor de toekomst? Goh geen idee eigenlijk hopelijk nog veel meer en nog jaren om door te gaan maar men kan alleen maar hopen en niets met zekerheid weten dus daar zullen we wel moeten afwachten.

Tot slot wil ik wel Playr00m bedanken voor de kans, die ik wel gegrepen heb, en hoop dat met mijn bijdrage dat ik iets kan betekenen tot de website 😀

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights