Square Enix onthult nieuwe assets voor FINAL FANTASY VII REMAKE Intergrade

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

  • Dompel jezelf als nooit eerder onder in de stad Midgar, met verbeterde textures, belichting en achtergronden. Daarbij kunnen spelers wisselen tussen twee modes:
    • “Graphics Mode” geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.
    • “Performance Mode” geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.
  • Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare “Photo Mode”.
  • Geniet van meeslepende gevechten met de haptische feedback van de draadloze DualSense-controller, en gebruik zijn adaptieve triggers voor dynamische bike-races.
  • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor ‘Classic Mode’ bieden nieuwe manieren om te spelen.
  • Duik sneller in de actie dankzij kortere laadtijden.

Als bedankje aan spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation®4-console hebben gekocht, biedt Square Enix deze spelers een gratis PS5-update* die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.

Naast de hierboven beschreven verbeteringen, bevat FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ook een gloednieuwe episode met Yuffie als hoofdpersoon. In dit nieuwe avontuur moet je als de ninja Yuffie Kisaragi de schimmige Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materiaal te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen. Werk samen met nieuwe personages en geniet van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse nieuwe gevechten en gameplay-toevoegingen, die het FINAL FANTASY VII REMAKE-verhaal in een nieuw perspectief plaatsen dat je niet mag missen.

Spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE op de PS4™ hebben gekocht en upgraden naar de PS5, kunnen de nieuwe aflevering met Yuffie als opzichzelfstaande download aanschaffen in de PlayStation®Store. Spelers die de disc-versie van  FINAL FANTASY VII REMAKE op PS4 bezitten, hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE komt beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation®Store. De Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE wordt geleverd inclusief een digitale mini-soundtrack met songs als “Descendant of Shinobi”, en een digitaal artboek met concept art en character sheets. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE pre-orderen, ontvangen als pre-order-bonus het Cacstar-wapen dat ze kunnen gebruiken in de nieuwe aflevering met Yuffie.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, de PS5-update en de opzichzelfstaande, downloadbare episode met Yuffie zijn vanaf 10 juni 2021 wereldwijd beschikbaar voor de PS5-console.

** Wanneer je FINAL FANTASY VII REMAKE al bezit voor de PS4 (fysieke of digitale versie) en een PS5 hebt, kun je de gratis PS5-update van FINAL FANTASY VII REMAKE downloaden. Deze update bevat niet de nieuwe aflevering met Yuffie. De nieuwe aflevering met Yuffie wordt apart verkocht. Een internetverbinding is vereist om de gratis PS5-update te downloaden. Wanneer je FINAL FANTASY VII REMAKE (fysieke editie) voor de PS4 hebt gekocht en eigenaar bent van de digitale editie van de PS5 (het model zonder disc drive), kom je niet in aanmerking om de upgrade te downloaden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights