Star Wars™: Squadrons vertoont nieuwe singleplayer-trailer op Gamescom Opening Night Live

Piloten, doe jullie gordels om en bereid jullie voor op de vlucht! Vandaag hebben Electronic Arts, Motive Studios en Lucasfilm nieuwe beelden laten zien van het authentieke singleplayer-verhaal in Star Wars™: Squadrons, de langverwachte spelervaring met ruimtegevechten in het geliefde Star Wars™-universum, via een gloednieuwe trailer tijdens de Opening Night Live-show van Geoff Keighley op Gamescom 2020.

De gloednieuwe singleplayer-trailer vertelt het verhaal over twee iconische facties in Star Wars: Squadrons — de New Republic en de Galactic Empire – en het wisselende perspectief dat spelers ervaren terwijl ze heen en weer schakelen tussen twee configureerbare piloten op tegengestelde missies om de nieuw gevormde New Republic veilig te stellen, of de orde in The Galactic Empire te herstellen. Meer informatie vind je in de nieuwe video hier!

Naast de nieuwe trailer heeft Motive de vierde Star Wars: Pilot Briefing van Squadrons gepubliceerd (hier), met commentaar van schrijfster Joanna Berry over de reden waarom het team bij Motive Studios het belangrijk vond om een wisselend perspectief tussen beide facties te bieden.

Het blog geeft tevens een overzicht van het verhaal in Star Wars: Squadrons en de relatie met de algemene verhaallijn van Star Wars, plus meer achtergrondinformatie over de twee belangrijkste squadrons: het heldhaftige Vanguard Squadron van de New Republic en het angstaanjagende Titan Squadron van de Galactic Empire.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights