Story Trailer voor LEGO Dimensions

LEGO Dimensions is alvast een verlangende titel waar we naar staan te wachten,

Maar hoe zit het nu met de story ?

Warner Bros heeft nu een Trailer uitgebracht om het originele verhaal te vertellen.

Er is een oude planeet in het midden van het LEGO® Multiversum die wordt bewoond door een slecht meesterbrein, Lord Vortech.

 

Er wordt gezegd dat degene die de basiselementen beheerst waar deze planeet op is gebouwd, het hele Multiversum beheerst.

Lord Vortech heeft gezworen om deze heerser te zijn en gebiedt personages van verschillende LEGO werelden om hem te helpen deze bouwstenen van de LEGO® beschaving te vinden.

Sommigen hebben toegezegd. Anderen hebben zich ertegen verzet. En alleen de krachten van de grootste LEGO® helden samen kunnen hem stoppen.

Wanneer een mysterieuze en krachtige vortex plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics™, The Lord of the Rings™ en The LEGO® Movie meegesleurd.

Om hun vrienden te redden springen Batman™, Gandalf™ en Wyldstyle™ dapper in de vortex om de hele LEGO® mensheid te redden.

Tijdens hun reis naar locaties die hun wildste verbeelding te boven gaat om hun vrienden te zoeken, beseffen ze al snel dat Lord Vortech schurken uit verschillende LEGO® werelden gebiedt hem te helpen controle te krijgen.

Terwijl zijn macht groeit en werelden mixen, ontmoeten onverwachte personages elkaar en worden alle grenzen doorbroken.

LD_GameplayScreen_GatewayScale_169

Onze helden moeten reizen door ruimte en tijd om hun vrienden te redden, voordat de draaikolken de hele LEGO® mensheid vernietigen.

De game bevat een origineel verhaal die personages en werelden combineert van 14 van de meest populaire entertainment merken waaronder DC Comics™, The Lord of the Rings™, The LEGO® Movie, The Wizard of Oz™, LEGO®  Ninjago, Back to the Future™, Scooby-Doo™, LEGO® Chima™, Doctor Who, Jurassic World, Ghostbusters™, The Simpsons™, Portal™ en Midway Arcade.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4, PlayStation®3 en Nintendo Wii U™.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights