Sumioni: Demon Arts & Orgarhythm beschikbaar opVita

Sinds 16/01/2013 heeft XSEED games, een onafhankelijk-denkend uitgever, ons de mogelijkheid gegeven om 2 nieuwe titels af te halen via het Playstation Netwerk.

  • Sumioni: Demon Arts (voor €9,99)- Actiespel

Een actiespel dat zich afspeeld in het oude Japan en gepresenteerd in een klassieke Japanse “sumi-e” inkt kunststijl.

 Het woord Sumioni is dan ook letterlijk vertaald “inkt demon” en laat gamers de controle nemen over Agura, een Inktdemon die opgeroepen is uit een lange slaap om het land te bevrijden van een groot mysterieus kwaad.

Het spel zal de gamers buiten avontuur en spannend verhaal ook nog eens epische  gevechten laten beleven en een verhaal dat verschillende acts heeft met verschillende mogelijkheden waardoor het einde van het spel altijd kan verschillen.

 

Orgarhythm (voor €14,99) -Muziekspel.

Een spel dat muziek en real-time strategy-elementen combineert om zo een nieuwe en speciale ervaring te beleven. In dit spel zul je spelen als de God van het Licht en zullen de spelers strijden tegen de krachten van de God van het Duister door elementaire soldaten op te stellen die zullen aanvallen in de vorm van hypnotiserende mix van rock, club en tribal muziek en met een ritme zo gebaseerde aanvallen zullen synchroniseren.

Orga

In dit spel is ritme een sterk wapen die verschillende aanvallen kan uitvoeren naargelang de beats die er gespeed worden. Hierdoor kan de gamer een pakkende soundtrack doen onstaan die ze zelf mogen creëeren. Orgarhythm heeft 12 mappen en beschikt ook over een PvP als een Co-op optie voor twee spelers via online gaming.

Ben je meer een actieheld of ben je meer een fuifbeest nou er is voor ieder wat. Ga dus snel online en haal je eigen exemplaar binnen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights